Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεδριάζει αποκλειστικά για το Λιμάνι της Λευκίμμης το Δημοτικό Συμβούλιο Ν. Κέρκυρας

ΛΙΜΑΝΙ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
02 Μαΐου 2024 / 11:54
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Καλούνται να παρευρεθούν άπαντες, λόγω της σημαντικότητας του θέματος

ΛΕΥΚΙΜΜΗ. Συνεδριάζει την Δευτέρα 13 Μαϊου το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κέρκυρας, με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη τη συζήτηση και λήψη απόφασης για την μελλοντική εξέλιξη του Λιμανιού της Λευκίμμης.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στην Αίθουσα Λόγου και Τέχνης, στη Λευκίμμη.

Μάλιστα λόγω της σημαντικότητας του θέματος καλούνται να παρευρεθούν ο Υπ. Ναυτιλίας Χρ. Στυλιανίδης, οι τρεις βουλευτές του νησιού Στ. Γκίκας, Αλ. Αυλωνίτης, Δ. Μπιάγκης, ο Περιφερειάρχης Ι.Ν Γιάννης Τρεπεκλής, οι δήμαρχοι Στ. Πουλημένος και Γ. Μαχειμάρης, ο Δ/νων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Δ. Πολίτης, ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΛΚΕ Σπ. Ζερβόπουλος,  ο Πρόεδρος του Ειμελητηρίου Κέρκυρας Γ. Χονδρογιάννης, ο Πρόεδρος της ΔΕ Παραρτήματος ΤΕΕ Κέρκυρας Γ. Μεταλληνός, τα πολιτικά κόμματα  νότιας Κέρκυρας και τα ΜΜΕ.

ΦΩΤΟ ΜΑΚΕΤΑ/ΤΑΙΠΕΔ

 

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.