Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σεμινάριο για την αντιμετώπιση εκφοβισμού βίας, σεξουαλικής παρενόχλησης εργαζομένων στον τουρισμό

ΣΑΕΚ-ΙΕΚ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
10 Απριλίου 2024 / 15:47
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Ολοκληρώθηκαν μια σειρά δράσεων της Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Τουρισμού Ιονίων Νήσων του Υπουργείου Τουρισμού (ΣΑΕΚ - πρώην ΙΕΚ Τουρισμού Ιονίων Νήσων)

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το  Σεμινάριο του Υπουργείου Τουρισμού σχετικά με την πρόληψη και αντιμετώπιση εκφοβισμού Βίας Σεξουαλικής παρενόχλησης εργαζομένων στον Τουρισμό & χρηστών των Υπηρεσιών αυτού.

Ουσιαστικά ολοκληρώθηκαν μια σειρά δράσεων της Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Τουρισμού Ιονίων Νήσων του Υπουργείου Τουρισμού ( ΣΑΕΚ - πρώην ΙΕΚ Τουρισμού Ιονίων Νήσων) η οποία περιλάμβανε:

- Εθελοντικές αιμοδοσίες (2)  σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας στις εγκαταστάσεις της Σχολής.

- Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών

- Σεμινάριο σχετικά με την πρόληψη και αντιμετώπιση εκφοβισμού Βίας Σεξουαλικής παρενόχλησης εργαζομένων στον Τουρισμό και χρηστών των Υπηρεσιών αυτού.

- Ημέρα καριέρας με την συμμετοχή των μεγαλυτέρων Ξενοδοχειακών μονάδων της Κέρκυρας, οι οποίες εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους αλλά και Τουριστικών Γραφείων

- Συμμετοχή στην  έκθεση Expo 2024 που διεξήχθη στον χώρο του Λιμένος Κέρκυρας

- Συμμετοχή όπως κάθε χρόνο στο Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές της Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Τουρισμού Ιονίων Νήσων ( ΣΑΕΚ - πρώην ΙΕΚ Τουρισμού Ιονίων Νήσων) και σε όσους εκπαιδευτές και στελέχη της Γραμματείας στάθηκαν  αρωγοί στηρίζοντας με υπευθυνότητα και συνέβαλαν τα μέγιστα στις μεγάλες κι επιτυχημένες δράσεις της ΣΑΕΚ!

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.