Σάββατο 04.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσκεψη του Σοροπτιμιστικού Ομίλου στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

ΣΟΡΟΠΤΙΜΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
05 Απριλίου 2024 / 16:43
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενημερωθούν οι μαθήτριες για τον Όμιλο και για την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα εκμάθησης computer

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο πλαίσιο των δράσεων του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Κέρκυρας για την ενδυνάμωση των γυναικών μέσω της εκπαίδευσης, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη της Δ.Π. κ. Έλενας Καρούμπη και της Επίτιμης Προέδρου κ. Χριστίνας Χαϊδόγλου στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, ύστερα από συνεννόηση και αποδοχή της σχετικής μας πρότασης από τη Δ/τρια του σχολείου κ. Διονυσία Μοσχονά.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενημερωθούν οι μαθήτριες για τον Όμιλο και για την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα εκμάθησης computer, ώστε να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να βελτιώσουν τις εργασιακές τους επιλογές. Υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από πλευράς μαθητριών, γεγονός που μας χαροποίησε ιδιαίτερα.  Για τη διδασκαλία θα ξεκινήσουν επαφές με το σχετικό τμήμα του Ιονίου Πανεπιστημίου με τη βοήθεια του μέλους του ομίλου κυρίας Νίκης Αλεβιζάκη, Προϊσταμένης της Γραμματείας της Σχολής Τεχνών Ήχου και Εικόνας, προκειμένου να υλοποιηθεί αυτό μας το πρόγραμμα.

ΦΩΤΟ@ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.