Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δωρεάν τεστ παπ στην μνήμη της Άννας - Περισσότερες από 100 γυναίκες εξετάστηκαν

ΑΝΝΑ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ
05 Απριλίου 2024 / 09:48
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο σύζυγος της Άννας Μουζακίτη, Δημήτρης Δαφνής Αγγειολόγος, η μητέρα της Μαρία, η κόρη της Μαρίζα και η πεθερά της Σαπφώ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Απριλίου η δράση των Δωρεάν Τεστ Παπ στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας, στην μνήμη της Ογκολόγου Άννας Μουζακίτη που έφυγε από την ζωή στις 28 Φεβρουαρίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο σύζυγος της Άννας Μουζακίτη, Δημήτρης Δαφνής Αγγειολόγος, η μητέρα της Μαρία, η κόρη της Μαρίζα και η πεθερά της Σαπφώ.

Τίμησαν με την παρουσία τους δε, ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κέρκυρας κ. Διαμαντίνα Εγγλεζοπούλου και η Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας και Δημοσίων Σχέσεων Σπυριδούλα Κόκκαλη.

Υπενθυμίζουμε πως η δράση υλοποιείται με πρωτοβουλία του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας και Κέντρο Υγείας Αγίου Μάρκου. Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι σύλλογοι:

✔Ένωση Περιθειωτών «Φίλιππος Βλάχος»

✔Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Λουτσών

✔Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος Επίσκεψης

«Ευχαριστούμε θερμά τις μαίες κ. Χρυσάνθη Χρυσάνθη Γεωργοτά  και Αντωνία Μέριανου για την πολύτιμη εθελοντική τους συνεισφορά στην λήψη των τεστ καθώς και την νοσηλεύτρια του Βοήθεια στο σπίτι κ. Dimitra Kokkinori για την οργάνωση των ραντεβού.

Στο τέλος της εκδήλωσης αφέθηκαν μπαλόνια με το όνομα της Άννας Μουζακίτη.

Η δράση θα συνεχιστεί έως το Σάββατο 6 Απριλίου στο Περιφερειακό Πολυδύναμο ιατρείο Αχαράβης

 

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.