Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στον Ανακριτή τη Δευτέρα ο δράστης της αιματηρής συμπλοκής στο Σαρόκο

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
05 Απριλίου 2024 / 09:14
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Εξιτήριο πήρε ο 14χρονος που δέχθηκε μαχαιριά στο πόδι. Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων επέστρεψε από την Πάτρα ο 17χρονος, μετά την επεμβατική πράξη που υπεβλήθη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας οδηγήθηκε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης, ο 17χρονος δράστης της αιματηρής επίθεσης στο Σαρόκο, όπου του ασκήθηκε διώξη για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της βαριάς σωματικής βλάβης κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο νεαρός οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα αμέσως μετά το εξιτήριο που έλαβε από το νοσοκομείο της Κέρκυρας, όπου νοσηλεύθηκε για ένα βράδυ φρουρούμενος. O 17χρονος παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση, ωστόσο ο νεαρός ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας 8 Απριλίου. Εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα. 

Εξιτήριο για τον 14χρονο 

Στο μεταξύ εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, πήρε χθες το απόγευμα ο 14χρονος που δέχθηκε την επίθεση και τραυματίστηκε από το μαχαίρι του δράστη στο πόδι. 

Επέστρεψε από την Πάτρα στα Γιάννενα ο 17χρονος

Σε ό,τι αφορά τον 17χρονο που δέχθηκε κι αυτός χτύπημα και τραυματίστηκε στο μηρό, επέστρεψε χθες το απόγευμα, από την Πάτρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου και παραμένει για νοσηλεία, χωρίς η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Υπενθυμίζεται ότι ενώ αρχικά ο νεαρός διακομίστηκε αμέσως μετά την επίθεση στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, ωστόσο μετά από λίγες ώρες, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για αγγειοχειρουργική εκτίμηση Εκεί κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, προκειμένου να γίνει εμβολισμός της υγνυακής αρτηρίας για να σταθεροποιηθεί.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

 

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.