Τετάρτη 01.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έξι χρόνια φυλακή «έφαγε» ο 34χρονος που συνελήφθη στο Σολάρι

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ
29 Μαρτίου 2024 / 12:23
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Σχηματίστηκαν τέσσερις κατηγορίες εις βάρος του

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ποινή φυλάκισης έξι ετών επιβλήθηκε στον 34χρονο που συνελήφθη με επεισοδιακό τρόπο το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μαρτίου στο Σολάρι για επικίνδυνη οδήγηση. Ο νεαρός άνδρας, που ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους οδηγήθηκε, χθες ενώπιον του Εισαγγελέα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κέρκυρας με την αυτόφωρη διαδικασία.

Οι κατηγορίες που σχηματίστηκαν εις βάρος του ήταν για επικίνδυνη οδήγηση, βία κατά υπαλλήλων, απόπειρα σωματικής βλάβης και απείθεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος, που είναι γνωστός στις Αρχές, αναζητούνταν για επικίνδυνη οδήγηση. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον εντόπισαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Σολάρι, εκείνος όμως αρνήθηκε να τους ακολουθήσει και τελικά κλειδώθηκε στο αυτοκίνητό του, χωρίς να επιθυμεί να βγει έξω.

Οι δικυκλιστές της Αστυνομίας ζήτησαν τη συνδρομή περιπολικών, προκειμένου να συλληφθεί. Ωστόσο όλη αυτή η κινητοποίηση δημιούργησε αναστάτωση στην περιοχή με περαστικούς και καταστηματάρχες να παρακολουθούν έκπληκτοι τα γεγονότα που εκτυλίσσονταν μπροστά τους μέρα μεσημέρι.

Ο άνδρας που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για κλοπές και ναρκωτικά, τελικά συνελήφθη ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.