Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Αλ. Αυλωνίτης για την αθώωση της Ρένας Δούρου σχετικά με την υπόθεση της Μάνδρας

Αλέκος Αυλωνίτης
14 Μαρτίου 2024 / 13:14

Οι πολύχρονοι δικαστικοί αγώνες τους οποίους είχε υποστεί με μεγάλη υπομονή και αξιοπρέπεια η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής, είχαν, όπως φαίνεται, κατά βάση πολιτικά κίνητρα

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΑΛ.ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ). Δήλωση του βουλευτή Κέρκυρας και Τομεάρχη Δικαιοσύνης Αλέξανδρου –Χρήστου Αυλωνίτη για την αθώωση της Ρένας Δούρου σχετικά με την υπόθεση της Μάνδρας.    

Ως Τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ, χαιρετίζω την δίκαιη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών που επικύρωσε και σε δεύτερο βαθμό την αθώωση της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ,  Ρένας Δούρου, για την τραγωδία της Μάνδρας.

Η απόφαση της Ρένας Δούρου να κριθεί από τους φυσικούς δικαστές, χωρίς να κρυφτεί πίσω από την βουλευτική ασυλία, την τιμά ως  σύγχρονη πολιτική προσωπικότητα, δίνοντας μαθήματα ήθους και αποδεικνύοντας στην πράξη ότι  «μπορεί η δικαιοσύνη να προϋποθέτει υπομονή και καρτερία αλλά στο τέλος νικάει η αλήθεια», όπως αναφέρει και η ίδια στην ανακοίνωσή της.  

Οι πολύχρονοι δικαστικοί αγώνες τους οποίους είχε υποστεί με μεγάλη υπομονή και αξιοπρέπεια η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής, η πρώτη με αριστερό πρόσημο και τεράστιο αυτοδιοικητικό έργο, είχαν, όπως φαίνεται, κατά βάση πολιτικά κίνητρα