Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αύριο Κυριακή η απόφαση του συνεδρίου για τον χρόνο των εκλογών στο ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
24 Φεβρουαρίου 2024 / 21:00
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Η Όλγα Γεροβασίλη επιβεβαίωσε την πρόθεσή της να είναι υποψήφια πρόεδρος

ΑΘΗΝΑ. Συνεχίζεται το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το οποίο ολοκληρώνεται την Κυριακή 25/02 και έχει θέσει ως τώρα τη βάση για αλλαγές στο κόμμα. Η Όλγα Γεροβασίλη, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, επιβεβαίωσε την πρόθεσή της να είναι υποψήφια πρόεδρος όποτε προκηρυχθούν και πάλι εκλογές. Επιπλέον συμπλήρωσε ότι πρέπει να μπει φρένο στην καθοδική πορεία και να διασφαλιστεί η θέση του ΣΥΡΙΖΑ ως βασικού αντιπάλου της Νέας Δημοκρατίας

Από την πλευρά του, ο Στ. Κασσελάκης σήκωσε το γάντι και ζήτησε οι αρχαιρεσίες να γίνουν την Κυριακή 10 Μαρτίου, ήτοι σε δύο εβδομάδες από την λήξη του συνεδρίου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε επίσης οι εκλογές να πραγματοποιηθούν υβριδικά (δηλαδή να συμπεριληφθεί και η επιλογή της επιστολικής ψήφου).

Πάντως, υπάρχει και πρόταση συνέδρων να γίνουν οι εκλογές για νέο πρόεδρο μετά τη «μάχη» των ευρωεκλογών που θα γίνουν 6-9 Ιουνίου.

ΦΩΤΟ@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΑΡΧΕΙΟ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.