Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ
24 Φεβρουαρίου 2024 / 15:58
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Συναποφασίστηκε η ανάληψη πρωτοβουλιών και η διεύρυνση των συνεργασιών

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Π. Αγγελόπουλο είχε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Κέρκυρας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το σύλλογο, έγιναν προτάσεις για υλοποίηση κοινών δράσεων και τέθηκε το πλαίσιο της από κοινού συνεργασίας, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες των μαθητών και μαθητριών. Επιπλέον, συναποφασίστηκε η ανάληψη πρωτοβουλιών και η διεύρυνση των συνεργασιών.

Ο Σύλλογος προχώρησε στην ακόλουθη ανάρτηση στον λογαριασμό του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναφορικά με τη συνάντηση:

«Το ΔΣ του συλλόγου εκπαιδευτικών φροντιστών Κέρκυρας είχε την χαρά και την τιμή να συναντηθεί με τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης κο Πέτρο Αγγελόπουλο, στα πλαίσια της επικοινωνίας του συλλόγου μας με τους φορείς εκπαίδευσης του νησιού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το σύλλογο , έγιναν προτάσεις για υλοποίηση κοινών δράσεων και τέθηκε το πλαίσιο της από κοινού συνεργασίας, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες των μαθητών και μαθητριών μας.

Διατηρώντας ανοικτούς τους διαύλους της μεταξύ μας επικοινωνίας, συναποφασίσαμε την ανάληψη πρωτοβουλιών και τη διεύρυνση των συνεργασιών.

Ευχαριστούμε πολύ τον κο Αγγελόπουλο για την ευγενική του φιλοξενία καθώς και για την στήριξη στον σύλλογό μας»

ΦΩΤΟ@FB ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.