Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το μεγαλύτερο Career Day στον ξενοδοχειακό κλάδο, για 2η φορά στην Κέρκυρα

Career Day
19 Ιανουαρίου 2024 / 13:12

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, όλες οι προοπτικές και ευκαιρίες εργασίας και εξέλιξης στο Corfu Palace. Υπό την αιγίδα της Ενωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας

Για χρονιά στην Κέρκυρα, η Innjobs.net, η μεγαλύτερη πλατφόρμα εκπαίδευσης, ανάπτυξης και στελέχωσης προσωπικού στον τουρισμό σε συνεργασια με την SiLICON Urban Ecosystem, διοργανώνουν το μεγαλύτερο Career Day στον ξενοδοχειακό κλάδο, που γίνεται για 2η φορά στην Κέρκυρα (η προηγούμενη ήταν το 2020), όπου όλοι οι εργαζόμενοι στον τουριστικό κλάδο, θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά, συγκεντρωμένα σε ένα χώρο, τα περισσότερα και μεγαλύτερα ξενοδοχεία του νησιού και να συζητήσουν απευθείας με τα στελέχη, ευκαιρίες συνεργασίας και εξέλιξης.

*Η Ημέρα Καριέρας τελεί υπό την Αιγίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας.

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, όλες οι προοπτικές και ευκαιρίες εργασίας και εξέλιξης χτυπάνε στο ξενοδοχείο Corfu Palace (10:00-14:00).

Θα συμμετέχουν τα τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού και F&B 20+ και πλέον Ξενοδοχεiακών ομίλων:

(*ενδεικτικά:) Kontokali Bay Resort, Olivar, Aeolos Beach, Ikos, Domes Resort,  MarBella Corfu, Louis hotels, Corfu Palace ELLA Hotels, Όμιλος Atlantica, Akrotiri Beach Hotel, Cooks Club Corfu, Mare Blue Beach Resort, Meeting Point και πολλοί άλλοι.

*(Για τη συμμετοχή ξενοδόχων ή καταλυμάτων στην ημέρα καριέρας επικοινωνήστε με το τηλέφωνο: 6945708327 κ. Ιωάννη Γεωργοτά ή δηλώστε ενδιαφέρον στο e-mail: [email protected].)

Παράλληλα στο lobby του ξενοδοχείου οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και ένα workshop σχετικά με το χτίσιμο του βιογραφικού και την δημιουργία εκπαιδευτικού πλάνου εξέλιξης.

*Στο πλαίσιο της Ημέρας Καριέρας θα γίνει κλήρωση μεταξύ των υποψηφίων που θα προσέλθουν για μια υποτροφία για σπουδές στον τουρισμό από το IST College (Executive Diploma in Hospitality and Food and Beverage),  αξίας 1.200€.


Το πρόγραμμα της ημέρας θα έχει ως εξής:

09:10– 9:30: Προσέλευση, Εγγραφές, για την καλύτερη ροή, θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας.

10:00–14:00: Πραγματοποίηση των συναντήσεων-συνεντεύξεων B2C στελεχών και υποψηφίων εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους το βιογραφικό τους σημείωμα και θα έχουν στη διάθεση τους 15-20’ για να συναντηθούν με όσα στελέχη ξενοδοχείων επιθυμούν από τη λίστα που θα υπάρχει και θα έρθουν σε επαφή. Για την συμμετοχή στην Ημέρα Καριέρας και την κλήρωση της υποτροφίας, κάνετε εγγραφή ΕΔΩ!

*Η συμμετοχή στην Ημέρα Καριέρας και το Workshop είναι δωρεάν.

 Tην επόμενη ημέρα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024, (10:00 έως τις 16:00), θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο της SiLICON Urban Ecosystem, 6ωρο εξειδικευμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: “Hotel management και F&B department» από τον κ. Αργύρη Νταουλιαρη ιδρυτή της Innjobs.net.

*Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το IST College.

Το κόστος συμμετοχής για 6 ώρες είναι 120€/άτομο ή 90€/άτομο για συμμετοχή 2 ή περισσότερων ατόμων. Για τους φοιτητές είναι 70€.  Αιτήσεις συμμετοχής στο e-mail: giannisgeorgotas @gmail.com ή στην ειδική φόρμα εγγραφής.  (Θα σταλεί απάντηση επιβεβαίωσης με τα στοιχεία πληρωμής.)

*Βιογραφικό κ. Αργύρη Νταουλιάρη:

Ο Αργύρης Νταουλιάρης είναι ο ιδρυτής της Innjobs.net, της μεγαλύτερης πλατφόρμας ευρέσεως εργασίας στον τουρισμό για ξενοδόχους και ξενοδοχοϋπαλλήλους. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών Γενικός Διευθυντής σε Ομίλους Ξενοδοχείων, Διευθυντής Ξενοδοχείου, Διευθυντής Επισιτισμού σε Ομίλους Ξενοδοχείων (Grecotel, Classical Hotels, Elounda Domes, Sheraton Sofia Balkan, Metropol Palace Belgrade, Amalia Group of Hotels Athens, Nafplio, Olympia, Delphi, Kalambaka, Preveza). Έχει σπουδάσει Τουριστικά στην Ελλάδα με υποτροφία στον όμιλο της Accor στο Παρίσι και έχει ένα πτυχίο στο Marketing από την ΑΣΟΕΕ και ένα πτυχίο στην Τιμολογιακή Πολιτική και Στρατηγική Ξενοδοχείων από το Πανεπιστήμιο Cornell USA. Έχει διατελέσει καθηγητής στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, New York College, ΙΙΕΚ America, ΙΙΕΚ Etoile by Les Chefs, IIEK Ακμή, ΙΙΕΚ Palmier Bistro, στα μαθήματα της Λειτουργίας των Ξενοδοχείων, F&B Management, Sales & Marketing, F&B Cost Control, H/R (παραγωγικότητα προσωπικού, εργασιακές σχέσεις), όπως και έχει διατελέσει για χρόνια με το Kariera.gr και την TUV Nord σεμινάρια με θέμα την Ξενοδοχειακή Λειτουργία και το H/R Department. Είναι στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, σύμβουλος για ομίλους ξενοδοχείων, σύμβουλος για την τιμολογιακή πολιτική και στρατηγική των ξενοδοχείων αλλά και την λειτουργική επάνδρωση των ξενοδοχείων σε εργασιακό επίπεδο έως και σήμερα.

Για κάθε πληροφορία και συμμετοχή μπορείτε να επικοινωνείτε με τον συντονιστή κ. Γεωργοτά Ιωάννη στο email: [email protected] και στο τηλέφωνο 6945708327.

​