Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η πρώτη επίσημη ολομέλεια του έτους από την Ενωση Παλαιών Προσκόπων (ΦΩΤΟ)

ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ
16 Ιανουαρίου 2024 / 16:48
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Η εκδήλωση αποτέλεσε το ομορφότερο ξεκίνημα της επετειακής χρονιάς για τα 30 χρόνια από την ίδρυση της Ένωσής (1994-2024).

ΚΕΡΚΥΡΑ. (Προσκοπείο). Με παρόντα 55 μέλη της και πολλούς φίλους η Ένωση Παλαιών Προσκόπων της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Κέρκυρας πραγματοποίησε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Προσκοπείου, την πρώτη επίσημη ολομέλεια του νέου έτους και την κοπή της οικογενειακής πρωτοχρονιάτικης πίτας της την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 11:00. Το πρόγραμμα περιελάβανε αναφορά δυναμολογίου, απολογισμούς  δράσεων και οικονομικών, της Τράπεζας Αίματος, της περιοδικής έκδοσης «Προσκοπική Ζωή», ελεύθερο βήμα, χαιρετισμούς καθώς και την απονομή μεταλλίων «Παλαιού Προσκόπου» στην Ελένη Πουλιέζου, το Νίκο Καρύδη, τον Ανδρέα Κροκίδη, τον Γιάννη Σουέρεφ και τον Παύλο Τζαρουγκιάν. Εν μέσω όλων των μελών, μετά την εθιμική οικογενειακή φωτογραφία, ο εφημέριος της ενορίας και μέλος της Ένωσης πατήρ Γεώργιος Βλάχος ευλόγησε και έκοψε την πίτα. Η εκδήλωση αποτέλεσε το ομορφότερο ξεκίνημα της επετειακής χρονιάς για τα 30 χρόνια από την ίδρυση της Ένωσής (1994-2024). Καλή χρονιά!

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.