Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δράσεις Νομαρχιακής και Δημοτικών Οργανώσεων ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας

ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
06 Ιανουαρίου 2024 / 11:33

Την Δευτέρα 08 Ιανουαρίου το κλιμάκιο της Δημοτικής Οργάνωσης Νότιας Κέρκυρας, συνοδευόμενο από τον βουλευτή Κέρκυρας Δημήτρη Μπιάγκη, θα επισκεφθούν το οικοτροφείο Θάλεια

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ). Κλιμάκιο αποτελούμενο από την Νομαρχιακή Επιτροπή, τον Βουλευτή Κέρκυρας Δημήτρη Μπιάγκη, τις Δημοτικές Οργανώσεις Βόρειας και Νότιας Κέρκυρας και την Κεντρική Επιτροπή, πραγματοποίησε επίσκεψη στο ορφανοτροφείο Κέρκυρας, προσέφερε βασικά είδη πρώτης ανάγκης και δώρα και αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος με τα παιδιά και το προσωπικό. Κατέγραψε τις ανάγκες και τις ελλείψεις, καθώς και τα αιτήματά τους, θέματα που άπτονται της παιδικής ευαλωτότητας και του βέλτιστου συμφέροντος των παιδιών, ενώ παράλληλα δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στον ρόλο των φορέων παιδικής προστασίας στην μελλοντική αποιδρυματοποίησή τους.

 Η Δημοτική Οργάνωση Βόρειας Κέρκυρας, συνοδευόμενη από τον Βουλευτή Κέρκυρας Δημήτρη Μπιάγκη, επισκέφθηκαν τον ξενώνα (Θινάλι) του ψυχιατρικού τομέα του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, καθώς και το σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού. Αφού προσέφεραν δώρα και αντάλλαξαν ευχές, ενημερώθηκαν για τις ανάγκες και τη λειτουργία των δομών αυτών.

Η Δημοτική Οργάνωση Νότιας Κέρκυρας επισκέφθηκε τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας Βασίλειο Χειμαριώτη και το Κέντρο Υγείας Λευκίμμης και κατέγραψε τα προβλήματα και τις ελλείψεις του Κέντρου Υγείας.

Την Δευτέρα 08 Ιανουαρίου το κλιμάκιο της Δημοτικής Οργάνωσης Νότιας Κέρκυρας, συνοδευόμενο από τον βουλευτή Κέρκυρας Δημήτρη Μπιάγκη, θα επισκεφθούν το οικοτροφείο Θάλεια. Αυτές τις Άγιες ημέρες η σκέψη μας είναι κοντά στους ευάλωτους συνανθρώπους μας όλων των ηλικιών και νιώθουμε έντονα την ανάγκη να βρισκόμαστε δίπλα τους.

ΦΩΤΟ@ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ