Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΧΕΠΑ: Χριστουγεννιάτικο δείπνο για τα παιδιά της "Αγκαλιάς"

AHEPA
23 Δεκεμβρίου 2023 / 10:29
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, τα παιδιά είχαν τη χαρά να εκπληρώνουν τις επιθυμίες τους, όπως είχαν εκφράσει σε γράμματα προς τον Άγιο Βασίλη.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το τμήμα AHEPA Κέρκυρας φιλοξένησε Χριστουγεννιάτικο δείπνο για παιδιά και συνοδούς του σπιτιού Κοινωνικής Μέριμνας «Η Αγκαλιά» του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων. Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο Corfu Palace. Το δελτίο τύπου του τμήματος αναφέρει για την εκδήλωση:

«Το τμήμα ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας ολοκλήρωσε το 2023 με μια όμορφη πράξη αγάπης, προσφέροντας πολλά προς την τοπική κοινωνία. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο μιας ετήσιας πρωτοβουλίας που διαρκεί έξι συναπτά έτη, παιδιά και συνοδοί από το Σπίτι Κοινωνικής Μέριμνας "Η Αγκαλιά" του Δήμου Κέρκυρας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα υπέροχο εορταστικό δείπνο σε έναν ιδιαίτερα φροντισμένο χώρο στο Corfu Palace, παραμονές των Χριστουγέννων.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, τα παιδιά είχαν τη χαρά να εκπληρώνουν τις επιθυμίες τους, όπως είχαν εκφράσει σε γράμματα προς τον Άγιο Βασίλη. Κάθε επιθυμία τους εκπληρώθηκε με τη μορφή δώρων, κάτι που προκάλεσε συγκίνηση και ευγνωμοσύνη από πλευράς των παιδιών, τα οποία ευχαρίστησαν θερμά τα μέλη της ΑΧΕΠΑ για την αφοσίωσή τους κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών.

Επίσης, ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη εκφράστηκε προς το ξενοδοχείο Corfu Palace για την υποστήριξή του και τη συνεργασία, καθώς και προς τον Διευθυντή του ξενοδοχείου και ιδρυτικό μέλος του τμήματος ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας, Αλέξανδρο Ανεμογιάννη, για την επιμέλεια της δράσης. Επιπλέον, ευχαριστήρια απηύθυναν προς τον επιχειρηματία κ. Νίνο Δημήτριο και τους υιούς του για τη σημαντική συνεισφορά του στην αγορά των δώρων για τα παιδιά.

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Σαλαμπάσης και όλα τα μέλη του τμήματος ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας εκφράζουν θερμές ευχαριστίες και ευχές για Καλή Χρονιά, με υγεία και αλληλεγγύη προς όλους τους συνανθρώπους που τους χρειάζονται δίπλα τους».

ΦΩΤΟ@AHEPA ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.