Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σπουδαία διάκριση για 4 εστιατόρια της Κέρκυρας στην τελετή των FLAG Restaurant Awards

#flagrestaurantawards
29 Nov 2023 / 12:17
ΕΛΕΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Τoula’s Seaside, Βενετσιάνικο Πηγάδι, Pomo D’ Oro, Κληματαριά – Μπέλλος

Στη Θεσσαλονίκη φιλοξενήθηκαν τα πρώτα επίσημα FLAG Restaurant Awards Greek Cuisine την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023. Ένας θεσμός που τιμά την πλούσια κουλτούρα και τις γαστρονομικές παραδόσεις της Ελλάδας με στόχο να αναδειχθεί ο  πλούτος της ελληνικής κουζίνας. Μέσα από αυτά τα βραβεία της flaginlife.gr αναγνωρίζει και τιμά σεφ και εστιατόρια που όχι μόνο διατηρούν, αλλά και εξελίσσουν την παράδοση, συμβάλλοντας σε μια πλούσια, δυναμική και διαρκώς εξελισσόμενη γαστρονομική σκηνή.

Τελέστηκε μια λαμπερή  γιορτή για  τον πλούτο και τη διαφορετικότητα της ελληνικής κουζίνας.

Με το νησί της Κέρκυρας να θέτεται σε υψηλή θέση στον γαστρονομικό χάρτη της Ελλάδας και όχι μόνο, διακρίθηκαν τα παρακάτω εστιατόρια και σεφ όπου με πάθος για το αντικείμενο συνεχίζουν ακάθεκτοι το στόχο τους.

Τoulas Seaside

Βενετσιάνικο Πηγάδι

Pomo DOro Aristotelis Megoulas

Κληματαριά – Μπέλλος

 

 

 

ΕΛΕΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Η Ελεάννα Βασιλάκη γεννήθηκε το 1992 και μεγάλωσε στο νησί της Κέρκυρας. Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας το 2015 με ειδικότητα στην Ευρωπαϊκή Ιστορία και στην πορεία ολοκλήρωσε την πτυχιακή της εργασία στο ίδιο ίδρυμα με τίτλο «Η επιρροές της ιταλικής κουζίνας στην Επτανησιακή» με βαθμολογία 9/10. Είναι πιστοποιημένη με άριστη γνώση της αγγλικής και της γερμανικής γλώσσας.