Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κάλεσμα τεχνικού κόσμου στις κινητοποιήσεις της 22ας Νοεμβρίου για το φορολογικό νομοσχέδιο

ΤΕΕ Κέρκυρας
20 Nov 2023 / 16:17

ΤΕΕ Κέρκυρας: «Το νέο νομοσχεδίο, είναι οριζόντια φοροεισπρακτικό και αντιαναπτυξιακό»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Διοικούσα Επιτροπή του Π. Τμήματος Κέρκυρας του ΤΕΕ, ενημερώνει ότι στη συνεδρίασή της στις 14/11/2023 συζήτησε εκτενώς το θέμα του νέου φορολογικού νομοσχεδίου και εξέφρασε την έντονη ανησυχία και διαφωνία της στις διατάξεις περί τεκμαρτής φορολόγησης των ελευθέρων επαγγελματιών και μικρών επιχειρήσεων.           

Αποφάσισε, δε, ομόφωνα τη συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος στις κινητοποιήσεις της 22ας Νοεμβρίου 2023 ενώ παράλληλα και σε συνεννόηση με τους Προέδρους των τοπικών Συλλόγων Διπλωματούχων Μηχανικών συναποφασίσαμε τη μαζική κινητοποίηση μας μαζί με την πλειοψηφία των αυτοαπασχολουμένων, επιστημόνων, επαγγελματιών και επιχειρηματιών του τόπου.

Κατόπιν αυτού ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Π. Τμήματος συμμετείχε στη συνάντηση που διοργάνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Κέρκυρας την Παρασκευή 17/11/2023 μαζί με τους εκπροσώπους όλων των φορέων ελευθέρων επαγγελματιών όπου αποφασίστηκε η διοργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Τετάρτη 22/11/2023, απέναντι στις διατάξεις του νέου νομοσχεδίου, όπου είναι οριζόντια φοροεισπρακτικό και αντιαναπτυξιακό.    

Προς την κατεύθυνση αυτή, καλούμε όλους τους συναδέλφους αλλά και σύνολο του τεχνικού κόσμου για συμμετοχή στην προγραμματιζόμενη συγκέντρωση και πορεία μαζί με τους άλλους φορείς το πρωί της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου 2023.

 

Σημείο συνάντησης καθορίζεται η έδρα του Περιφερειακού Τμήματος και ώρα συνάντησης η 11.30 π.μ. προκειμένου σύσσωμοι να μεταβούμε στο χώρο του εργατικού κέντρου και ώρα 12.00, που θα προσέλθουν και οι άλλοι φορείς».

 

            ΑΠΟ ΤΟ ΤΚ/ΤΕΕ