Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκδήλωση του ΚΚΕ για την Παλαιστίνη

ΚΚΕ
20 Nov 2023 / 10:08

Πέμπτη 23 Νοέμβρη στις 18:30 στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας - Θα μιλήσει η Λουΐζα Ράζου μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Τομεακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΚΚΕ διοργανώνει την Πέμπτη 23 Νοέμβρη στις 18:30 στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας εκδήλωση - συζήτηση με τίτλο: «Η ιστορία έχει μια σωστή πλευρά: Με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά! - Όχι στην ισραηλινή κατοχή της Παλαιστίνης, που πληρώνει και ο λαός του Ισραήλ!»

Θα μιλήσει η Λουΐζα Ράζου μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ.

Απέναντι στο έγκλημα που συντελείται στην Παλαιστίνη ορθώνεται ένα μαζικό και μαχητικό κίνημα αλληλεγγύης σε όλη τη χώρα και σε όλο το κόσμο, ένα κίνημα στήριξης του αγώνα του λαού της Παλαιστίνης στο δικαίωμα του να έχει πατρίδα και να παλέψει απέναντι στην πολύχρονη και βίαιη ισραηλινή κατοχή.

Η εμπλοκή της χώρας μας, δίνοντας γη και ύδωρ στους ιμπεριαλιστές και στηρίζοντας τους σχεδιασμούς τους, επιλέγοντας ως “στρατηγικούς συμμάχους” μακελάρηδες λαών, μυρίζει μπαρούτι και μπλέκει τον ελληνικό λαό σε επικίνδυνα παιχνίδια.

Τώρα πρέπει να εκφραστεί ακόμη μεγαλύτερη αλληλεγγύη στον αγώνα του λαού της Παλαιστίνης και να δοθεί ακόμη πιο αποτελεσματικά η μάχη ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας. Να συνδυαστεί με την ενίσχυση του ρεύματος αμφισβήτησης απέναντι στην κυρίαρχη πολιτική που μπορεί να εγγυηθεί μόνο το ΚΚΕ.