Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προχωρούν οι παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Φαιάκων

Ασφαλτόστρωση
16 Nov 2023 / 13:06

Ολοκληρώνεται τις ερχόμενες ημέρες η αποκατάσταση του φθαρμένου οδοστρώματος στην περιοχή «Φέλεκας» Σκριπερού

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ). Ολοκληρώνεται τις ερχόμενες ημέρες η αποκατάσταση του φθαρμένου οδοστρώματος στην περιοχή «Φέλεκας» Σκριπερού. Οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης προχωρούν απρόσκοπτα και ακολουθούν παρεμβάσεις και σε άλλες περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Φαιάκων.

Στην περιοχή «Φέλεκας» που το οδόστρωμα παρέμενε επί πολλά χρόνια κατεστραμμένο γίνεται εξ ολοκλήρου νέα ασφαλτόστρωση ενώ ακολουθούν παρεμβάσεις στο δρόμο Μπατσή προς Άνω Κορακιάνα, όπου οι ανάγκες είναι αντίστοιχες. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.   

Όπως δήλωσε η Δήμαρχος, «συνεχίζονται απρόσκοπτα οι εργασίες αποκατάστασης του πεπαλαιωμένου και κατεστραμμένου σε πολλά σημεία δημοτικού οδικού μας δικτύου. Οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει από το 2021 έως σήμερα είναι δεκάδες και έχουν βελτιώσει σημαντικά τις συνθήκες οδικής ασφάλειας σε τμήματα του οδικού δικτύου που για χρόνια είχαν μείνει ασυντήρητα. Η προτεραιότητα την οποία θέσαμε για βελτίωση της εικόνας φαίνεται στην πράξη, προς όφελος των πολιτών».

ΦΩΤΟ@ΜΕΡΟΠΗ ΥΔΡΑΙΟΥ