Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίθεση δέχθηκε από συνάδελφό της εργαζόμενη της Διεύθυνσης Μεταφορών

Επίθεση
09 Nov 2023 / 12:04
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Για το περιστατικό σχηματίζεται δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μηνυτήρια αναφορά για σωματική βλάβη κατέθεσε κατά συναδέλφου της, εργαζόμενη της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών μετά από επίθεση που δέχθηκε εντός της Υπηρεσίας.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου και μάλιστα σε ώρα που η Υπηρεσία ήταν ανοιχτή για την εξυπηρέτηση του κοινού. Για ασήμαντη αφορμή o άνδρας φέρεται ότι επιτέθηκε στην συνάδελφό του, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση άλλου υπαλλήλου για να τους χωρίσει.

Στο σημείο κλήθηκε και προσήλθε η Αστυνομία, ενώ η γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά του συναδέλφου της για σωματική βλάβη. Μάλιστα η ίδια χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο για να λάβει την απαιτούμενη ιατρική φροντίδα.

Για το περιστατικό σχηματίζεται δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Κέρκυρας, στο πλαίσιο της προανάκρισης. Ενήμερος για το συμβάν είναι και ο Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Κώστας Ζορμπάς. Μάλιστα εφόσον η υπάλληλος καταθέσει σχετική αναφορά προς τον προϊστάμενό της, αναμένεται να διαταχθεί ΕΔΕ για το περιστατικό από την Περιφερειάρχη Ιονίων Nήσων.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.