Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η νέα καμπάνια του Μασούτη γεμίζει τις οθόνες μας με τις πιο ζεστές οικογενειακές στιγμές!

#masoutis
23 Οκτωβρίου 2023 / 14:26

Πώς γίνεται δύο μικρά παιδάκια, με τις πιο αστείες ατάκες του κόσμου, να περνούν στο κοινό όλες τις σοβαρές αξίες ενός μεγάλου brand; O Mασούτης αποδεικνύει ξανά ότι η δύναμη της χαράς είναι μεγάλο όπλο!

Πώς γίνεται δύο μικρά παιδάκια, με τις πιο αστείες ατάκες του κόσμου, να περνούν στο κοινό όλες τις σοβαρές αξίες ενός μεγάλου brand;

O Mασούτης αποδεικνύει ξανά ότι η δύναμη της χαράς είναι μεγάλο όπλο!

Ο Διονύσης και η Μαργαρίτα, δύο παιδάκια που τόσο αγαπήθηκαν, επιστρέφουν! Κι αυτή τη φορά έχουν δίπλα τους και τους παππούδες του Διονύση, με τη Μαρία Αλιφέρη στο ρόλο της γιαγιάς! Όπως σε κάθε ελληνική οικογένεια, έτσι κι εδώ, οι παππούδες παραμένουν τα πιο αγαπημένα πρόσωπα. Μέσα από τη μοναδική σχέση που ξεδιπλώνεται στα δύο τηλεοπτικά σποτ, νιώθουμε την απόλυτη ζεστασιά.
 
Η νέα καμπάνια που επιμελήθηκε η BBDO, μας γεμίζει συναισθήματα και εστιάζει σε έννοιες όπως τι σημαίνει να σε αγαπούν, να σε νοιάζονται και να μπορείς να προσφέρεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα μόνο το καλύτερο!

Κι αυτό ακριβώς βάζουν στόχο ο Διονύσης και η Μαργαρίτα: να βρουν το καλύτερο δώρο για την επέτειο των παππούδων. Μέσα σε μια παραμυθένια ατμόσφαιρα, παρακολουθούμε την αναζήτηση των παιδιών και τη δύναμη της φαντασίας τους να μεταμορφώνει τα πιο καθημερινά αντικείμενα σε τέλεια δώρα: ένα καρότσι σπανάκι μπορεί να κάνει τις αγκαλιές να «δυναμώσουν», οι μπαταρίες να δώσουν στη γιαγιά την ενέργεια να «οργώσει» την κουζίνα και ένας αφρός ξυρίσματος να γίνει μικρόφωνο στα χέρια του παράφωνου παππού.

Ιδέες που μόνο η παιδική φαντασία μπορεί να γεννήσει μέσα από την αγάπη και τη δημιουργικότητα… και που μόνο ο Μασούτης μπορεί να πραγματοποιήσει, χάρη στην απεριόριστη ποικιλία, την χαμογελαστή εξυπηρέτηση, αλλά κυρίως χάρη στην αγάπη με την οποία αγκαλιάζει τις ανάγκες κάθε μα κάθε οικογένειας.

Τελικά όμως ένα είναι το δώρο που μπορεί να κάνει τους παππούδες πραγματικά ευτυχισμένους… κι αυτό δεν είναι άλλο από μία σφιχτή αγκαλιά! Γιατί, όπως λέει και το μήνυμα της καμπάνιας «Αυτά που κάνουν μια οικογένεια… οικογένεια δεν θα τα βρεις σε κανένα ράφι». Για όλα τα υπόλοιπα «ο Μασούτης είναι εδώ»!

 

Και παραμένει σταθερά εδώ, χτίζοντας με όλους μας μία σπάνια σχέση εμπιστοσύνης. Από αυτές που σε κάνουν να νιώθεις, ότι από πελάτης, γίνεσαι μέλος μιας μεγάλης οικογένειας.

"ΜΑΣΟΥΤΗΣ - ΟΙΚΟNOMIKA & EΛΛΗΝΙΚΑ"