Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αεροπλάνο που αναχώρησε από Κέρκυρα βρέθηκε εκτός διαδρόμου στο αεροδρόμιο του Λιντς, Μπράντφορντ

ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ
20 Οκτωβρίου 2023 / 18:58
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ. Την Παρασκευή 20/10, ένα αεροπλάνο της TUI, το οποίο είχε αναχωρήσει από την Κέρκυρα με προορισμό το αεροδρόμιο του Λιντς Μπράντφορντ, κατά την διαδικασία της προσγείωσή του στον διάδρομο, λόγω ολισθηρότητας και ισχυρών ανέμων γλίστρησε και βρέθηκε εκτός. Υπάλληλοι του αεροδρομίου, αλλά και η πυροσβεστική υπηρεσία του Δυτικού Γιορκσάιρ προσπαθούν να απομακρύνουν τους επιβάτες από το αεροσκάφος και σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής δεν υπάρχουν τραυματίες ή φωτιές.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ώρες το Ηνωμένο Βασίλειο πλήττεται από την καταιγίδα Babet, με τρείς ανθρώπους να έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους. Τα φαινόμενα είναι ιδιαιτέρως έντονα στην ΒΑ Σκωτία. Στην Αγγλία σπίτια έχουν πλημμυρίσει, σιδηροδρομικά δρομολόγια έχουν ακυρωθεί και σχολεία παραμένουν κλειστά.

ΠΗΓΗ: BBC

ΦΩΤΟ: BBC

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.