Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στήριξη στη Ρ. Κράτσα από την υφ. Μεταφορών: «Θέλουμε ανθρώπους που να ενστερνίζονται το όραμά μας» (video)

Χριστίνα Αλεξοπούλου
13 Οκτωβρίου 2023 / 12:12

«Επιβάλλεται να της δοθεί η εμπιστοσύνη των συμπολιτών για να συνεχίσει το έργο που έχει ξεκινήσει»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στη Βόρεια Κέρκυρα θα περιοδεύσει σήμερα η υφυπουργός Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου, η οποία βρίσκεται στο νησί στο πλαίσιο του "Μαραθωνίου" στήριξης της Ρόδης Κράτσα, ενόψει της αναμέτρησης με τον Γιάννη Τρεπεκλή την Κυριακή.

Στην αρχή των καθιερωμένων δηλώσεων στο εκλογικό της κέντρο, ο κυβερνητικός βουλευτής Στέφανος Γκίκας αλλά και η υφυπουργός εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του αδελφού της Περιφερειάρχη Μάκη Τσαγκαρόπουλου.

Ο Στέφανος Γκίκας αφού καλωσόρισε τη Χριστίνα Αλεξοπούλου, θέλησε να τονίσει ότι η αλλεπάλληλες επισκέψεις κυβερνητικών στελεχών έχουν στόχο να δείξουν την επιθυμία του Κυριάκου Μητσοτάκη να εκλεγούν Περιφερειέρχες που θα μοιράζονται το ίδιο όραμα για τη χώρα.

«Γνώσεις και η εμπειρία»

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου, η οποία είναι βουλευτής Αχαΐας, υπογράμμισε ότι τα Ιόνια Νησιά και η Δυτική Ελλάδα είναι η πύλη της χώρας μας προς τη Δύση και είναι σημαντικό να έχουν την άνοδο και την καθημερινότητα που αξίζει σε όλους τους κατοίκους τους. «Πάνω από 260 έργα τα τελευταία τέσσερα χρόνια ξεκίνησαν και υλοποιούνται από αυτήν την Περιφερειακή Αρχή, που μάλιστα είχε να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις. Πάνω από 1,5 - 2 χρόνια η κ. Κράτσα με τους συνεργάτες της είχαν να διαχειριστούν την περίοδο του covid που δεν επέτρεψε σε κανέναν να κάνει αυτό που πραγματικά ήθελε και μπορούσε. Και βεβαίως η κυβέρνησή μας έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, με τη σημαντική συνεργασία των Πειφερειαρχών και αυτό και αυτό το αποτέλσμα φάνηκε και επικροτήθηκε από το σύνολο των πολιτών στη χώρα μας.

Η κ. Κράτσα η οποία είναι μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα, με πληρότητα σε γνώσεις και την εμπειρία λόγω και της ευρωπαϊκής της δράσης, μόνον να προσθέσει μπορεί στην περιοχή. Επιβάλλεται να της δοθεί η εμπιστοσύνη και η δύναμη των συμπολιτών να συνεχίσει αυτό το έργο που έχει ξεκινήσει» ανέφερε η Χριστίνα Αλεξοπούλου.  

Τα υδατοδρόμια

Αναφερόμενη στα υδατοδρόμια, η υφυπουργός Μεταφορών υπογράμμισε τη συνεχή επαφή που έχει με την Περιφερειάρχη και το ενδιαφέρον της. «Τα υδατοδρόμια είναι μια δύσκολη περίπτωση όσον αφορά στη λειτουργία τους για χρειάζεται ένα καλό δίκτυο/ Όμως επειδή είναι πολύ ψηλά στη δική μας ατζέντα, έχουμε δεσμευτεί ότι θα συνεχίσουμε το έργο που η κ. Κράτσα και η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου μας έχει ξεκινήσει και θωρώ ότι πολύ σύντομα θα υπάρχουν τα αποτελέσματα που θέλουν οι πολίτες» τόνισε κλέινοντας τις δηλώσεις της. 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ - ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ