Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Και ο Χρυσοχοΐδης στον αγώνα στήριξης της Κράτσα

ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ
12 Οκτωβρίου 2023 / 20:35

"Στις δηλώσεις που έκανε προς τα ΜΜΕ αναφέρθηκε στο έργο της Περιφερειακής Αρχής στις υποδομές οδικές και αντιπλημμυρικές, στην στήριξη των επιχειρήσεων και τόνισε ότι υπάρχει ανάγκη γρήγορης απορρόφησης"

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ). Ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοϊδης επισκέφθηκε την Κεφαλονιά με στόχο την υποστήριξη της υποψηφιότητας της Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Στις δηλώσεις που έκανε προς τα ΜΜΕ αναφέρθηκε στο έργο της Περιφερειακής Αρχής στις υποδομές οδικές και αντιπλημμυρικές, στην στήριξη των επιχειρήσεων και τόνισε ότι υπάρχει ανάγκη γρήγορης απορρόφησης και πρόσθεσε "είμαστε εδώ, γιατί στηρίζουμε μια υποψήφια Περιφερειάρχη, η οποία επί 4 χρόνια αγωνίστηκε μαζί με τους συνεργάτες της και έδωσε δείγματα γραφής κατ' αρχήν δημοκρατικότητας, ανοιχτής πολιτικής, ενωτικής πολιτικής, μια Περιφερειάρχης που δεν ξεχώρισε ποτέ κανέναν πολίτη απ' το χρώμα του το πολιτικό, από τη κομματική του ταυτότητα και προσπάθησε με όλες τις δυνάμεις να ενώσει τους πολίτες κάτω από τη σκέπη, από την ομπρέλα του στόχου που είναι η ανάπτυξη και μη γελιόμαστε αυτά τα χρόνια υπήρξαν πολύ σπουδαία.

[...]

Καλώ λοιπόν όλους τους πολίτες του νησιού της Κεφαλονιάς, την αγαπημένη Κεφαλονιά, τη τόσο όμορφη Κεφαλονιά, καλώ όλους τους πολίτες να δώσουν ένα ισχυρό παρών την Κυριακή, πολύ βασικό παρών, και να πουν ΝΑΙ στη πρόοδο, στην ανάπτυξη, ΝΑΙ στη Ρόδη Κράτσα, ΝΑΙ στην ενότητα".

Αυτό απαιτεί εμπειρία, καλή διοίκηση και γνώσεις, χαρακτηριστικά που διαθέτει η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου και τα οποία είναι απαραίτητα για την άμεση απορρόφηση των Ευρωπαϊκών Πόρων, κυρίως του Ταμείου Ανάκαμψης.

Η ίδια η Ρόδη Κράτσα αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες και τις παρεμβάσεις της Περιφέρειας στον τομέα της υγείας σε όλο το Ιόνιο και την Κεφαλονιά και Ιθάκη, για την υποστήριξη των δομών υγείας και την προετοιμασία των μελετών για την ένταξη αναβάθμισης των Κέντρων Υγείας στο Ταμείο Ανάκαμψης, όπως και στα έργα οδικής ασφάλειας τα οποία είναι ενταγμένα επίσης στο Ταμείο Ανάκαμψης. Σημείωσε επίσης τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Κεφαλονιά και Ιθάκη και την υποστήριξη των Πολιτιστικών Συλλόγων.

ΦΩΤΟ@ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ