Τετάρτη 01.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσκεψη Τρεπεκλή στο Νοσοκομείο Κέρκυρας

ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ
30 Σεπτεμβρίου 2023 / 17:00

"Ο Γιάννης Τρεπεκλής συναντήθηκε με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου κυρία Μαντώ Εγγλεζοπούλου και ενημερώθηκε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ίδρυμα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει"

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ). Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας πραγματοποίησε ο υπ. Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Γιάννης Τρεπεκλής, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού «ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ».

Ο Γιάννης Τρεπεκλής συναντήθηκε με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου κυρία Μαντώ Εγγλεζοπούλου και ενημερώθηκε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ίδρυμα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.

Παράλληλα ο κ. Τρεπεκλής και οι συνεργάτες του, συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους των σωματείων Εργαζομένων στο Νοσοκομείο και τον Ψυχιατρικό Τομέα, σε έναν ειλικρινή διάλογο γύρω από τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους και τα οποία επηρεάζουν και την ποιότητα των υπηρεσιών προς τους χρήστες του ιδρύματος.

Ο Γιάννης Τρεπεκλής τόνισε την ανάγκη στενής συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Νοσοκομείο της Κέρκυρας, προκειμένου να υπάρξει δυναμική και ουσιαστική διεκδίκηση μόνιμου ιατρικού, νοσηλευτικού, παραϊατρικού και διοικητικού προσωπικού. Η Περιφέρεια θα συμβάλει, με την θεσμοθέτηση σημαντικών κινήτρων, στην έλευση ιατρικού και λοιπού προσωπικού. Παράλληλα, θα αξιοποιηθεί κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο για την προμήθεια νέου και σύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού. Οι πολίτες αξίζουν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και αυτό πρέπει να πετύχουμε. 

ΦΩΤΟ@ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ