Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η προτίμησή μου είναι σταθερή, είμαι με την Έφη Αχτσιόγλου

Τα πρώτα βήματα στη χθεσινή πεζή περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην παλιά πόλη. Αχτσιόγλου και Αυλωνίτης, Νοτοπούλου σε πρώτο πλάνο στον πεζόδρομο της Γ. Θεοτόκη.
ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ
19 Σεπτεμβρίου 2023 / 20:08

Δηλώσεις του Αλέκου Αυλωνίτη στην εκπομπή «χαμηλή πτήση» του Ιόνιαν.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου είναι εξαιρετικά κρίσιμες για το μέλλον του κόμματός μας και το αύριο της χώρας μας, σημείωσε ο βουλευτής: Τα παλιά μέλη του κόμματος που δεν προσήλθαν στις κάλπες, οφείλουν να δηλώσουν παρούσες και παρόντες σε τούτη την καθοριστική αναμέτρηση.

► Διεξάγεται μια εκλογική μάχη στο πλαίσιο ενός κόμματος, μεταξύ συντρόφων για τη διεκδίκηση ενός αξιώματος. Πρέπει να υπάρχει συναγωνισμός όχι ανταγωνισμοί.  

Καλώ τα μέλη να ψηφίσουν έχοντας κατά νου ότι ψηφίζουν όχι μόνο για πρόεδρο του κόμματος αλλά και για τον εν δυνάμει Πρωθυπουργό της χώρας.

► Δεν κάνουν καλό στο κόμμα μας οι ξιφομαχίες. Σύντροφοί μας είναι αυτοί που ζητούν την ψήφο μας, ο σύντροφός μας ο Στέφανος και η συντρόφισσά μας η Έφη. Δεν χρειάζονται αχρείαστες εντάσεις. Πρέπει όλοι μας να ρίξουμε τους τόνους και να περιφρουρήσουμε την ενότητα.

► Είναι αλήθεια ότι ο κ. Κασσελάκης συνεισέφερε θετικά στην προσέλκυση ενδιαφέροντος για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πρέπει όμως να αποδείξει και στην πράξη τις ικανότητές του κι αν εκλεγεί πρόεδρος να θέσει ξεκάθαρα το ιδεολογικό και πολιτικό πλαίσιο και την οργανωτική δομή που θέλει από τούδε και στο εξής για το κόμμα.

► Η προτίμησή μου είναι σταθερή, είμαι με την Έφη Αχτσιόγλου, πιστεύω ότι είναι ηθικό και έντιμο να είμαστε ξεκάθαροι.

Το διακύβευμα όμως δεν είναι αν είναι όμορφος ο Στέφανος ή γλυκιά η Έφη, αλλά τι κομίζουν στην κοινωνία, τι προτείνουν και τι είναι έτοιμοι να κάνουν την επόμενη ημέρα. Με συνθήματα δεν πέφτουν τα κάστρα, χρειάζεται οργάνωση, πρόγραμμα, πρόταση στην κοινωνία και λύσεις.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ. Από την επίσκεψη Τσίπρα στην Κέρκυρα (2020). Ο Αλ. Αυλωνίτης με τη Νοτοπούλου, του Τομέα Τουρισμού τότε. Πίσω και δεξιά του η Έφη Αχτσιόγλου.