Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε Κεφαλονιά και Ιθάκη περιοδεύει η Αλ. Μπαλού

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΑΛΟΥ
17 Σεπτεμβρίου 2023 / 12:14
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ. Η υπ. Περιφερειάρχης με τη Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρα Μπαλού περιοδεύει σε Κεφαλονιά και Ιθάκη ενόψει τον αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου συνοδευόμενη από τον Νίκου Γκισγκίνη, υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Κεφαλονιάς και τον υποψήφιο Δήμαρχο Σάμης, Νίκο Αθανασάτο.

Αρχικά, το κλιμάκιο της ΛΑΣΥ επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Σάμης και τις υπηρεσίες του Δήμου Σάμης όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζονται.

Ακολούθως, το κλιμάκιο επισκέφθηκε τη δομή του «ΥΠΕΡΙΩΝΑ» στο Ληξούρι μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο, Βασίλη Βασιλάτο, και τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο, Βαγγέλη Βαλλιάνο.

Στη συνέχεια, στο Ματζαβινάτειο Νοσοκομείο καταγράφηκαν τα ίδια χρόνια προβλήματα της έλλειψης προσωπικού και της μη επισκευής του 10 χρόνια μετά τους σεισμούς, ενώ στους εργαζόμενους στη «Βοήθεια στο Σπίτι» προβλήθηκε η ανάγκη για μεγαλύτερη κρατική στήριξη.

Αργότερα στο Ληξούρι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των Πολιτιστικών & Αθλητικών Συλλόγων της περιοχής στην οποία αναδείχθηκε η μεγάλη απουσία κράτους, Περιφέρειας και Δήμου.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη, έγινε σύσκεψη στο Ληξούρι των υποψηφίων του Δημοτικού και Περιφερειακού ψηφοδελτίου.

Στην Ιθάκη

Συνοδευόμενη και πάλι από τον Νίκο Γκισγκίνη, τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Ιθάκης, Αγγέλικα Γρίβα, Πέτρο Γρίβα και Βασίλη Περίχαρο αλλά και τον υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου Ιθάκης, Αλέξανδρο Ταφλαμπά επισκέφθηκαν τις υπηρεσίες του Δήμου, όπου αναδείχθηκαν τα προβλήματα των υπηρεσιών του νησιού, όπως το υψηλό κόστος λειτουργίας του εργοστασίου αφαλάτωσης και των αυξήσεων των τιμών της ενέργειας και των ανταλλακτικών.

Επιπλέον, συζητήθηκαν οι αντίξοες συνθήκες εργασίας στον χώρο της καθαριότητας.

Ένα άλλο θέμα που τέθηκε ήταν αυτό της υποστελέχωσης υπηρεσιών (Κέντρο Υγείας, Πυροσβεστικό Σώμα, Επαρχείο).

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ομιλία της Αλεξάνδρας Μπαλού και του Αλέξανδρου Ταφλαμπά σε μαζική σύσκεψη υποψηφίων Κοινοτικών, Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων.

ΦΩΤΟ@ΚΚΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.