Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέες υποψηφιότητες με τον Γιώργο Καλούδη

Γιώργος Καλούδης
23 Αυγούστου 2023 / 12:38

Στέφανος Διαβάτης, Ελένη Καββαδία

ΚΕΡΚΥΡΑ. O καπετάνιος και πλοιοκτήτης Στέφανος Διαβάτης προστίθεται στην ομάδα Καλούδη. Δηλώνει: «Συμμετέχω από σήμερα ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο συνδυασμό νίκης και προοπτικής του Γιώργου Καλούδη, για μια καλύτερη Κέρκυρα, για δημοκρατική εκπροσώπηση του Λαού μας. Για να φέρουμε τον Δημότη στο προσκήνιο.

Η Κέρκυρα είναι πυλώνας ανάπτυξης της Εθνικής Οικονομίας,όπως η  Ρόδος & η Κρήτη. Για ισόρροπη ανάπτυξη σε όλη την εθνική επικράτεια μέσω δίκαιης κατανομής των χρηματοδοτήσεων που λείπουν από το νησί από το κράτος, από τις κυβερνήσεις. Και τα κόμματα εγκατέλειψαν τη Κέρκυρα. Για να  επαναξεκινήσει η εκτέλεση κρίσιμων έργων υποδομής που έχουν βαλτώσει επί χρόνια».

Η Ελένη Καββαδία, επίσης υποψήφια με τον Γ. Καλούδη δηλώνει μεταξύ άλλων: «Προτεραιότητα μου, σαν μονογονεϊκή οικογένεια, είναι τα παιδιά: Ζητώ και θα αγωνισθώ για σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, πάρκα με δραστηριότητες για παιδιά δημοτικού και εφήβων, κατασκηνώσεις, προώθηση των νέων στις τέχνες, ώστε τα παιδιά μας να έχουν υγιή δραστηριότητες.

Καθαριότητα παντού. Ασφαλείς δρόμους με φωτισμό. Σαν «ιδιοκτήτης αδέσποτου» το οποίο περισυνέλεξα, ζητάω μέριμνα για τα αδέσποτα της πόλης καθώς και κίνητρα για υιοθεσία»