Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θλίψη και σοκ στην Αχαράβη από το τραγικό τροχαίο με θύματα δυο ηλικιωμένους

Τροχαίο
18 Αυγούστου 2023 / 10:01

Σε τραγωδία κατέληξε το πανηγύρι

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε τραγωδία μετατράπηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, μια βραδιά αναψυχής για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από τη Βόρεια Κέρκυρα που είχαν πάει στο πανηγύρι της  Αχαράβης.

Ο Ελευθέριος και η Αγγελική Τζώρα, 80 και 81 ετών, διέχιζαν τον δρόμο Ρόδας - Αχαράβης, λίγο μετά τις 11 το βράδυ, όταν ένα αυτοκίνητο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έπεσε πάνω τους και έκοψε βίαια το νήμα της ζωής τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος οδηγός, κατάγεται από άλλο μέρος της Ελλάδας, αλλά εργάζεται σε τουριστική επιχείρηση της περιοχής. 

Ο κόσμος που βρισκόταν στην περιοχή έμεινε εμβρόντητος, χωρίς να μπορεί να πιστέψει στα μάτια του. Η μουσική κόπηκε ξαφνικά, το πανηγύρι διαλύθηκε αμέσως.

Όπως αναφέρουν πηγές που είδαν το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, το δυστύχημα ήταν σοκαριστικό. Ο οδηγός έτρεχε με ταχύτητα άνω των 100 χλμ, μολονότι η περιοχή ήταν γεμάτη από κόσμο λόγω της περίστασης.  Η σφοδρότητα της σύγκρουσης εκτίναξε αρκετά μέτρα μακριά τους δύο ηλικιωμένους που έφυγαν ακαριαία από τη ζωή. Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής της περιοχής στο Νοσοκομείο Κέρκυρας. 

Ο 31χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. 

Οι εκδόσεις ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους οικείους τους.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ - ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ