Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τροχαίο με δύο νεκρούς Κερκυραίους, στην Αχαράβη

ΤΡΟΧΑΙΟ
18 Αυγούστου 2023 / 01:18
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Αυτοκίνητο ΙΧ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον δρόμο ανάμεσα από Ρόδα και Αχαράβη, παρέσυρε ένα ζευγάρι Κερκυραίους που επέστρεφαν από το πανηγύρι.

ΑΧΑΡΑΒΗ.(ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ). Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με συνέπεια την απώλεια δύο Κερκυραίων έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή. Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο ΙΧ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον δρόμο ανάμεσα από Ρόδα και Αχαράβη, παρέσυρε ένα ζευγάρι Κερκυραίους που επέστρεφαν από το πανηγύρι. Η σύγκρουση με τους πεζούς ήταν σφοδρή, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό τους.

Το ανακοινωθέν της ΕΛ.ΑΣ.

Χθες (17.08.2023), το βράδυ, στην Επαρχιακή Οδό Ρόδας-Αχαράβης (περιοχή Αχαράβη), αυτοκίνητο ι.χ., που οδηγούσε 31χρονος ημεδαπός, παρέσυρε δυο ημεδαπούς (άνδρα 80 ετών και γυναίκα 81 ετών), που κινούνταν πεζή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.
 
Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας.

Ο οδηγός του ι.χ. αυτοκινήτου συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας
 

 

Φωτογραφία ντοκουμέντο. Το αυτοκίνητο που προκάλεσε το τραγικό τροχαίο. 

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.