Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέους υποψηφίους ανακοινώνει η Μερόπη Υδραίου

Νίκος Καψοκαβάδης
16 Αυγούστου 2023 / 15:00

Για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Ο αυτοκινητιστής Νίκος Καψοκαβάδης θα είναι υποψήφιος με τη Μερόπη Υδραίου στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Γεννημένος στο Γαστούρι, ο Νίκος Καψοκαβάδης έχει διατελέσει Πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί Κέρκυρας αλλά και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί.

Παράλληλα έχει κοινωνική προσφορά μέσα από την παρουσία του στη Φιλαρμονική Γαστουρίου.

«Ο Δήμος θα τρέξει με μεγάλες ταχύτητες την επόμενη πενταετία, χρειαζόμαστε ανθρώπους που ξέρουν να κρατάνε καλό τιμόνι. Συνεχίζουμε δυναμικά και πάντα μπροστά.

Είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα, απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες» αναφέρει η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου.

Ο Αλέξανδρος Σουπιώνης

Υποψήφιος με την παράταξη Κερκυραίων Δήμος θα είναι επίσης ο Αλέξανδρος Σουπιώνης. Εργάζεται στο τμήμα Μεταφορών Κέρκυρας και έχει καταγράψει μια διακριτή πορεία προσφοράς στον τοπικό αθλητισμό και στα κοινά του τόπου του, στον Κάτω Γαρούνα, στην Δημοτική Ενότητα Αχιλλείων και την Κέρκυρα γενικότερα.

Η Μερόπη Υδραίου εξέφρασε την ικανοποίηση της για τη δυναμική που αναπτύσσει πλέον η παράταξη της και προσελκύει ανθρώπους από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες που ενώνουν τις δυνάμεις τους για την Κέρκυρα του 2028.