Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

35χρονη Ουκρανή έκρυψε κοκαΐνη μέσα σε γαριδάκια

ΚΟΚΑΪΝΗ
31 Ιουλίου 2023 / 16:46
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Την συνέλαβαν στην περιοχή του ΚΤΕΛ Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Τσακωτή» έκαναν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, στην Κέρκυρα μια 35χρονη Ουκρανή, η οποία έκρυβε μέσα σε γαριδάκια, κοκαΐνη.

Η γυναίκα ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ, ωστόσο ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη της, και την συνέλαβαν σήμερα το πρωί στην περιοχή του ΚΤΕΛ Κέρκυρας. Στις αποσκευές της 35χρονης βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη σε συσκευασία  σνακ (γαριδάκια), ποσότητα -203,3- γραμμαρίων κοκαΐνης.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

 

ΦΩΤΟ ΕΛΑΣ

 

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.