Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Corfu Golf Club, φιλανθρωπική ημέρα γκολφ για το Χαμόγελο του Παιδιού

Corfu Golf Club
10 Ιουλίου 2023 / 16:51
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

16 Ιουλίου 2023 - παίκτες από όλο το νησί, καθώς και επισκέπτες θα συμμετέχουν σε ομάδες για να διεκδικήσουν τη νίκη και τα μεγάλα βραβεία αυτού του τουρνουά προσφοράς στο συνάνθρωπο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το  CORFU GOLF SOCIETY με έδρα τη Λέσχη Γκολφ Κέρκυρας σε συνεργασία με το Corfu Golf Club, διοργανώνει μια φιλανθρωπική ημέρα γκολφ για να συγκεντρώσει χρήματα για το σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού Κέρκυρας.

Παίκτες από όλο το νησί, καθώς και επισκέπτες θα συμμετέχουν σε ομάδες για να διεκδικήσουν τη νίκη και τα μεγάλα βραβεία  αυτού του τουρνουά προσφοράς στο συνάνθρωπο.

Η συμμετοχή στο τουρνουά κοστίζει μόνον 25€ ανά άτομο και είναι ευγενική προσφορά του Κλαμπ Γκολφ Κέρκυρας, Corfu Golf Club.

Αν θέλετε να συμμετέχετε και δεν έχετε δική σας ομάδα ελάτε σε επαφή μαζί μας, θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε την ομάδα σας. Σας περιμένουμε για να διασκεδάσετε και παράλληλα να συμβάλετε σε έναν σπουδαίο σκοπό.

Πολλές εταιρείες και επιχειρήσεις έχουν ήδη προσφέρει γενναιόδωρα μια μεγάλη ποικιλία δώρων για τη μεγάλη μας κλήρωση. Κάποια από τα δώρα, όπως πτήσεις με αλεξίπτωτο πλαγιάς για 2 άτομα, δείπνο για 2 στο Pomo d’ Oro, συνεδρία Trail riders Horse Whispers, πίνακες DY Corfu Home Finders, Green Fees για 2 άτομα στο Costa Navarino, θα βγουν σε δημοπρασία.

Θα ήμασταν ευγνώμονες για κάθε δωρεά που είστε σε θέση να προσφέρετε.

Όλες οι επιχειρήσεις και οι ιδιώτες που συμμετέχουν με τις δωρεές τους θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Οι διαγωνιζόμενοι θα λάβουν μια τσάντα με δώρα κατά την εγγραφή τους και θα λάβουν επίσης μέρος σε διαγωνισμό longest drive, nearest to the pin και putting.

Είστε όλοι, παίκτες και επισκέπτες, ευπρόσδεκτοι στο Γκολφ της Κέρκυρας την Κυριακή 16 Ιουλίου για να υποστηρίξετε την εκδήλωση και να προσφέρουμε μαζί στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

Η ομάδα της Corfu Golf Society

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.