Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης στο Βίδο σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημ. συμβουλίου

Βίδο
30 Ιουνίου 2023 / 14:00

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 3 Ιουλίου με τηλεδιάσκεψη - Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

ΚΕΡΚΥΡΑ. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας θα πραγματοποιηθεί με τη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης, τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023 και ώρα 20.00.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

  1. Έγκριση για τη λειτουργία του προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης «Καλοκαίρι στο Βίδο 2023» και πρόσληψης του αναγκαίου εποχικού προσωπικού (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Σκούπουρας).
  2. Έγκριση αιτήματος του σωματείου με την επωνυμία «Πολιτιστικός Φιλαθλητικός Σύλλογος Πέλεκα» περί επιχορηγήσεώς του για την πραγματοποίηση πολιτιστικής εκδήλωσης (Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κα Χρυσούλα Τόμπρου – Γκίνη).
  3. Έγκριση διαγραφής ποσού μαζί με τυχόν προσαυξήσεις από την καρτέλα χρεώσεων του οφειλέτη με αρχικά ονόματος Α.Α. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος – Ηλίας Παντελιός).
  4. Έγκριση διαγραφής ποσού μαζί με τυχόν προσαυξήσεις από την καρτέλα χρεώσεων του οφειλέτη με αρχικά ονόματος Σ.Λ. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος – Ηλίας Παντελιός).
  5. Έγκριση για τη διενέργεια μουσικής συναυλίας στην Άνω Πλατεία και της διάθεσης του πάλκου Άνω Πλατείας, έναντι του αντίστοιχου τέλους χρήσης κοινοχρήστου χώρου (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Βαρούχας).
  6. Έγκριση του τέλους που αφορά στον αυτεπάγγελτο καθαρισμό οικοπέδων από το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, σύμφωνα με το Π.Δ. 20/2023 (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Θεοχάρης Γιώτης).

Ο κατεπείγων χαρακτήρας της Συνεδριάσεως συνίσταται στο γεγονός ότι τα θέματα αφορούν στη λειτουργία του Δήμου και υπάρχουν προθεσμίες. Ο λόγος του κατεπείγοντος διαφαίνεται εξάλλου και από την ανάγνωση των εισηγήσεων.

Η Συνεδρίαση θα μεταδίδεται ζωντανά με livestreaming (link σύνδεσης: bit.ly/3hdRFnR).