Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υποψήφια με τη Μερόπη Υδραίου η Μάγδα Χρυσικοπούλου

Μάγδα Χρυσικοπούλου
27 Ιουνίου 2023 / 15:35

Μάγδα Χρυσικοπούλου: «Με τη Μερόπη Υδραίου γιατί η Κέρκυρα δεν πρέπει να γυρίσει πίσω, πρέπει να κοιτάζει μόνο μπροστά»

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μ. ΥΔΡΑΙΟΥ - ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ). Μια νέα και επιτυχημένη επαγγελματίας, η Μάγδα Χρυσικοπούλου μπαίνει στην ομάδα της Μερόπης Υδραίου, την ομάδα που θα δώσει νικηφόρα τη μάχη των δημοτικών εκλογών τον Οκτώβριο.

Η Μάγδα Χρυσικοπούλου, γεννήθηκε στην Κέρκυρα, έχει σπουδές στον χρηματοοικονομικό τομέα και τη διοίκηση επιχειρήσεων, είναι επιτυχημένη επιχειρηματίας και επαγγελματίας στο χώρο του εμπορίου και του τουρισμού, είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Βλαχόπουλο και μητέρα δύο παιδιών. Η Μάγδα Χρυσικοπούλου, ενώνει τις δυνάμεις της στην κοινή προσπάθεια όλων μας για την Κέρκυρα της νέας εποχής, την Κέρκυρα που πρέπει να κοιτάζει πάντα μπροστά.

Στη δήλωση με την οποία ανακοινώνει και επίσημα την υποψηφιότητα της με το συνδυασμό της Μερόπης Υδραίου, η Μάγδα Χρυσικοπούλου αναφέρει:

«Μέχρι σήμερα αντιμετώπιζα επιφυλακτικά ό,τι είχε σχέση με την πολιτική.

Η Μερόπη Υδραίου μου άλλαξε αυτή τη γνώμη και την οπτική μου.

Η Μερόπη εδώ και τέσσερα χρόνια, που παρακολουθώ το έργο και την πορεία της, είναι μια δυναμική και αποτελεσματική Δήμαρχος. Δεν κάνει συμβιβασμούς, λύνει προβλήματα, σχεδιάζει και υλοποιεί έργα.

Αποφάσισα να συμμετέχω και εγώ στην προσπάθεια της γιατί η Κέρκυρα δεν πρέπει να γυρίσει πίσω. Τα δικά μου όπλα σε αυτή την προσπάθεια είναι η θετική σκέψη αλλά και η ισχυρή θέληση να βοηθήσω τον τόπο που ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, τον τόπο που μαζί με τα παιδιά μου ζουν και άλλα παιδιά. Όλα αυτά τα παιδιά πρέπει να ζήσουν σε μια καλύτερη, πιο σύγχρονη και ανθρώπινη Κέρκυρα.»

Από την πλευρά της η Μερόπη Υδραίου, καλωσορίζοντας την Μάγδα Χρυσικοπούλου, αναφέρει:

«Μια ακόμα πιο ισχυρή παράταξη σχηματίζεται και δυναμώνει ημέρα με την ημέρα. Νέοι άνθρωποι, όπως η Μάγδα, έρχονται για να μοιραστούμε τα ίδια όνειρα, την ίδια όρεξη και διάθεση για προσφορά στον τόπο μας.

Θα συμφωνήσω με την επισήμανση της Μάγδας Χρυσικοπούλου: η Κέρκυρα κοιτάζει μπροστά. Η πρόοδος και η ανάπτυξη είναι μπροστά μας».