Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Περιοδείες ΚΚΕ σε Παξούς και Διαπόντια Νησιά

ΚΚΕ Κέρκυρας
24 Ιουνίου 2023 / 10:01

Στις συζητήσεις αναδείχθηκαν τα χρόνια προβλήματα των κατοίκων των μικρών αυτών νησιών, που οξύνονται σε τεράστιο βαθμό κατά τους χειμερινούς μήνες

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΚΚΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ). Την Πέμπτη 23/06 η ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ οργάνωσε επισκέψεις και περιοδείες στα Διαπόντια Νησιά και τους Παξούς.

Συγκεκριμένα, με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Παναγιώτη Κελάνδρια πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις και συζητήσεις και στα 3 Διαπόντια Νησιά ενώ κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Γιώργο Κουλούρη επισκέφθηκε και περιόδευσε στους Παξούς.

Στις συζητήσεις αναδείχθηκαν τα χρόνια προβλήματα των κατοίκων των μικρών αυτών νησιών, που οξύνονται σε τεράστιο βαθμό κατά τους χειμερινούς μήνες. Επισημάνθηκε, η έλλειψη κινήτρων από την πολιτεία ώστε να διευκολύνεται η διαβίωση στα νησιά αυτά.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ, ανέδειξαν ότι καμιά κυβέρνηση δεν είναι παντοδύναμη εφόσον ο λαός πιστέψει στη δύναμή του, το αποφασίσει να οργανωθεί, να διεκδικήσει με βάση τις σύγχρονες ανάγκες του. Η εγκατάλειψη των Διαπόντιων Νησιών αλλά και των Παξών, δεν είναι κάτι τυχαίο αλλά εδράζεται στη λογική κόστους – οφέλους που ακολουθούν όλες η κυβερνήσεις, μονοκομματικές ή συνεργασίας.

Ο λαός δεν έχει τίποτα να περιμένει από αυτούς που δημιουργούν τα προβλήματα. Ούτε θέλουν, ούτε μπορούν να τα λύσουν γιατί είναι όλοι τους δεσμευμένοι στην πολιτική που εξυπηρετεί τους λίγους ενώ για τους πολλούς επιφυλάσσουν τη λογική «πάμε και όπου βγει»

Η λύση είναι ένα πιο ισχυρό ΚΚΕ, για να είναι πιο δυνατός ο λαός ώστε να αγωνιστεί για αυτά που πραγματικά του αξίζουν.

 

ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ

23/06/2023

ΦΩΤΟ@ΚΚΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ