Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υδραίου και Αστυνομία συμφώνησαν για ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το καλοκαίρι

Κυκλοφοριακό
23 Ιουνίου 2023 / 15:30
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κοινού τους επόμενους μήνες της ιδιαίτερα αυξημένης τουριστικής κίνησης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνάντηση με τον Γενικό Περιφεριακό Αστυνομικό Διευθυντή Ιονίων Νήσων Γεώργιο Βασιλείου, τον Αστυνομικό Διευθυντή Κέρκυρας Σπύρο Σκολαρίκη, τον Διοικητή της Τροχαίας Κέρκυρας Κωνσταντίνο Βλαχόπουλο και τον διοικητή Α.Τ. Κέρκυρας Αναστάσιο Μοναστηριώτη είχε η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου παρουσία και του Αντιδήμαρχου Καθημερινότητας Χάρη Γιώτη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εύρυθμη λειτουργία της πόλης της Κέρκυρας κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Όπως συμφωνήθηκε, κρίνεται απαραίτητη η ύπαρξη ειδικών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κοινού τους επόμενους μήνες της ιδιαίτερα αυξημένης τουριστικής κίνησης. Οι ρυθμίσεις αυτές θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.