Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Κώστα Αρβανίτη η προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κέρκυρα

ΣΥΡΙΖΑ
19 Ιουνίου 2023 / 12:43
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 8 μ.μ. στην Πόρτα Ρεάλε (πεζόδρομος Ευγ. Βουλγάρεως)

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην τελική ευθεία προς τη νέα εκλογική αναμέτρηση βαδίζουν τα κόμματα και οι τοπικές οργανώσεις τους.

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στην Κέρκυρα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 8 μ.μ. στην Πόρτα Ρεάλε (πεζόδρομος Ευγ. Βουλγάρεως).

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο ευρωβουλευτής του κόμματος Κώστας Αρβανίτης. 

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι περιοδείες των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι το Σάββατο 17/06 περπάτησαν στο εμπορικό κέντρο της πόλης, τη Λαϊκή Αγορά και την περιοχή των Κορισσίων, όπου συζήτησαν με τους πολίτες για το πρόγραμμα του κόμματος και τις προτάσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Την Κυριακή 18/06 του πρόγραμμα του κλιμακίου περιλάμβανε επίσκεψη στο Περιβόλι  του Δήμου Ν. Κέρκυρας.

Όπως αναφέρουν τα στελέχη του κόμματος: «Η υποδοχή του κόσμου είναι θερμή και ο διάλογος ειλικρινής. Οι προτάσεις μας για αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών και ανάπτυξη του κοινωνικού κράτους βρίσκουν απήχηση στον κόσμο που ακούει και αυτό είναι το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα ενόψει των εκλογών της επόμενης Κυριακής 25/6».  

 

 

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.