Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αυτόφωρα στα Γουβιά και στην πόλη για παραβίαση ωραρίου μουσικής

Συλλήψεις
15 Ιουνίου 2023 / 14:29
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Δύο ακόμα συλλήψεις στο Λαγανά Ζακύνθου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν, χθες (14.06.2023), το βράδυ, σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων και ηχορύπανση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., στην περιοχή Γουβιά και την πόλη της Κέρκυρας, συνελήφθησαν δύο άτομα, διότι λειτουργούσαν αντίστοιχα, ως ιδιοκτήτης και προσωρινά υπεύθυνος, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας μουσικής.

Επιπλέον, σε δύο ακόμα περιπτώσεις στο Λαγανά Ζακύνθου, συνελήφθησαν δύο  άτομα, ως υπεύθυνοι καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου και για παραβίαση του ωραρίου μουσικής, αντίστοιχα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.