Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναβάλλεται λόγω εθνικού πένθους το δημοτικό συμβούλιο Κεντρ. Κέρκυρας

Δημοτικό συμβούλιο
15 Ιουνίου 2023 / 13:28

Θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Ιουνίου στις 17:30 με τηλεδιάσκεψη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αναβάλλεται η αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας λόγω εθνικού πένθους, όπως ενημερώνει ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Δημήτρης Μεταλληνός:

«Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το τραγικό γεγονός του ναυαγίου με την απώλεια εκατοντάδων συνανθρώπων μας, γεμίζει με ανείπωτη θλίψη όλους μας. Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές τους και να δώσει δύναμη στις οικογένειές τους.

Λόγω του εθνικού πένθους που έχει κηρυχθεί, η προγραμματισμένη για σήμερα 17η Συνεδρίαση - Κατεπείγουσα - του Δημοτικού μας Συμβουλίου αναβάλλεται για τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 και ώρα 17.30.

Σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 13 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Κέρκυρας "αν υφίστανται λόγοι ανωτέρας βίας, που δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση της συνεδρίασης στο χρόνο που έχει ορισθεί με την πρόσκληση, τότε ο  Πρόεδρος γνωστοποιεί στους συμβούλους εγγράφως ή με οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο μέσο την αναβολή της συνεδρίασης, αναφέροντας και τους λόγους της αναβολής. Στην περίπτωση αυτή η συνεδρίαση μπορεί να πραγματοποιηθεί με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης, άμεσα, μετά την άρση των λόγων αναβολής της, σε χρόνο που προσδιορίζει ο Πρόεδρος, χωρίς να είναι απαραίτητο να τηρηθεί η προθεσμία των τριών τουλάχιστον ημερών για τη γνωστοποίησή της".

Η Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί μόνο με τηλεδιάσκεψη.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Δημήτριος Γ. Μεταλληνός»

--