Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δύο συλλήψεις για το φόνο Καραϊβάζ

Καραϊβάζ
29 Απριλίου 2023 / 10:55
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Πρόκειται για δύο αδέρφια 40 και 48 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, εμπλέκονται επίσης και σε δολοφονία πυγμάχου στο Γαλάτσι, επίσης το 2021

ΑΘΗΝΑ. Δύο άτομα συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής 28/04 από την Ελληνική Αστυνομία με την κατηγορία ότι εμπλέκονται στη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στις  9η Απριλίου 2021. Η σύλληψη τους έγινε μετά από ένταλμα από το 30ο Ανακριτικό Τμήμα Αθηνών.
 
Πρόκειται για δύο αδέρφια 40 και 48 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, εμπλέκονται επίσης και σε δολοφονία πυγμάχου στο Γαλάτσι, επίσης το 2021.
 
Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, στη δικογραφία περιλαμβάνονται άλλα δυο άτομα, τα οποία ωστόσο δεν έχουν ακόμη συλληφθεί. Οι δύο συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την υπόθεση θα γίνει σήμερα Σάββατο στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.