Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συλλυπητήρια Φιλαρμονικής Γαστουρίου για δυστύχημα Τεμπών

Φιλαρμονική Γαστουρίου
01 Μαρτίου 2023 / 20:34

Οποιαδήποτε δραστηριότητα του Συλλόγου αναβάλλεται και οι σημαίες του κυματίζουν μεσίστιες

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Φιλαρμονική Γαστουρίου για το δυστύχημα με τις αμαξοστοιχίες στα Τέμπη ενώ ενημέρωσε ότι οι δραστηριότητές της θα αναβληθούν λόγω πένθους και οι σημαίες του Συλλόγου θα κυματίζουν μεσίστιες. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Γαστουρίου Κέρκυρας ΟΜΟΝΟΙΑ, εκφράζοντας το ομόθυμο συναίσθημα των μελών του Συλλόγου, του αρχιμουσικού, των υπαρχιμουσικών, των δασκάλων, των μουσικών, των μαθητών και των οικογενειών τους, συμμετέχει στο τριήμερο εθνικό πένθος εξαιτίας του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών και εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλων στις οικογένειες των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας που ζει η κοινωνία μας από χθες το βράδυ.

Οποιαδήποτε δραστηριότητα του Συλλόγου αναβάλλεται και οι σημαίες του Συλλόγου κυματίζουν μεσίστιες. Κατευοδώνουμε νοερώς τα θύματα, κυρίως νέους ανθρώπους, που άφησαν την τελευταία τους πνοή, και ευχόμαστε τη γρήγορη ανάρρωσή των δεκάδων τραυματιών του τρομερού συμβάντος
 
Με τιμή
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΡΑΤΙΝΟΣ