Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συναυλία Βυζαντινής Χορωδίας Κέρκυρας στην Πλακάδα του Αγίου

Βυζαντινή Χορωδία
23 Δεκεμβρίου 2022 / 11:07
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

"Εν όψει των Χριστουγέννων μέσα από τους εκκλησιαστικούς ύμνους αναζητούμε την πνευματική μας ανάταση και την προετοιμασία μας για της Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε κλίμα κατάνυξης πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση της Βυζαντινής Χορωδίας Κέρκυρας στην Πλακάδα του Αγίου Σπυρίδωνος (έξω από την Παναγία των Ξένων), το βράδυ της Πέμπτης 22/12.

Όπως τόνισε και ο Βασίλειος Γεωργάτος: «Τα τελευταία δύο χρόνια ο κορωνοϊός μας ανάγκασε να απέχουμε από αγαπημένες δραστηριότητες. Δραστηριότητες που τρέφουν το μυαλό μας και την ψυχή μας.


Για μας στην Βυζαντινή Χορωδία Κέρκυρας η σημερινή εκδήλωση είναι μια από αυτές, άρρηκτα συνδεδεμένη με την εορτή του πολιούχου και προστάτη μας Αγίου Σπυρίδωνος, και εν όψει των Χριστουγέννων μέσα από τους εκκλησιαστικούς ύμνους αναζητούμε την πνευματική μας ανάταση και την προετοιμασία μας για της Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας, ευχόμαστε να απολαύσετε την βραδιά. Καλές και ευλογημένες εορτές να έχουμε»

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.