Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το Πλανητάριο Κρήτης έρχεται στo 7ο Δημοτικό

7ο Δημοτικό Σχολείο
26 Nov 2022 / 20:34
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κέρκυρας διοργανώνουν προβολή ταινιών σε συνεργασία με το κινητό πλανητάριο Κρήτης. Οι ταινίες έχουν ως θέμα τους πλανήτες και το διάστημα. Η προβολή θα γίνει  το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Μ΄αυτόν τον τρόπο τα παιδιά θα γνωρίσουν τον κόσμο των αστεριών.  Το πρόγραμμα προβολών είναι το εξής:

16:00Ο Κάπτεν Σνούπυ και το διαστημικό ταξίδι (για ενήλικες και παιδιά 4+)

16:45 Ο Κάπτεν Σνούπυ και το διαστημικό ταξίδι (για ενήλικες και παιδιά 4+)

17:30 Μακρινοί πλανήτες - υπάρχουν εξωγήινοι; (για ενήλικες και παιδιά 8+

18:15 Επιστροφή στη Σελήνη για πάντα(για ενήλικες και παιδιά 10+)

19:00 Από τη γη στο σύμπαν (για ενήλικες και παιδιά 10+)

Είσοδος 4 ευρώ το άτομο

Tο κινητό ψηφιακό πλανητάριο είναι ένα μικρό φορητό πλανητάριο που είναι σε θέση να προβάλλει οποιαδήποτε ψηφιακή ταινία θόλου.

Οι ταινίες αυτές φτιάχνονται ειδικά για πλανητάρια και προσφέρουν μία μοναδική οπτικοακουστική διδακτική εμπειρία. Προβάλλονται σε όλο τον κόσμο και κυρίαρχο χαρακτηριστικό τους είναι η προβολή σε ημισφαιρική οθόνη 360 μοιρών, με αποτέλεσμα οι θεατές να περιβάλλονται πλήρως από την ταινία δημιουργώντας μία εντυπωσιακή και πρωτόγνωρη κινηματογραφική εμπειρία!

Οι ταινίες αυτές δείχνουν τις συναρπαστικές ανακαλύψεις στην εξερεύνηση του διαστήματος, συμβάλλουν στην κατανόηση του κόσμου γύρω μας, ανοίγουν τους ορίζοντες των θεατών, εμπνέουν και εκπαιδεύουν για όσα μας περιβάλλουν για την ίδια τη Γη και τη θέση μας στο σύμπαν.



ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.