Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κέρκυρα: Δύο συλλήψεις για διακίνηση κάνναβης και κοκαΐνης

Συλλήψεις
14 Ιουλίου 2022 / 12:29

Κατασχέθηκαν συνολικά, 1.900 γρ. ακατέργαστης κάνναβης, 35 γρ. κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 5.500 ευρώ και μία ζυγαριά ακριβείας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δύο άτομα, ένας αλλοδαπός και ένας Έλληνας, συνελήφθησαν χθες από  από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας.

Κατά τη διάρκεια αστυνομικών επιχειρήσεων, μετά από διερεύνηση πληροφοριών, η Δίωξη εντόπισε και συνέλαβε:

Στην πρώτη περίπτωση, την Τετάρτη 13.07 το πρωί, σε περιοχή της νότιας Κέρκυρας, 37χρονο αλλοδαπό, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε  στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.800 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας.



Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στην πόλη της Κέρκυρας, 25χρονο Έλληνα, καθώς κατά την έρευνα στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 100 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 35 γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 5.500 ευρώ και σκευάσματα κατάλληλα για τη νόθευση και πρόσμιξη της κοκαΐνης.  

Σε βάρος τους σχηματίστηκαν κακουργηματικές δικογραφίες για το αδίκημα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.