Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εντός της ημέρας στο λιμάνι του Πλατυγιαλίου Αιτωλοακαρνανίας το Euroferry Olympia

Euroferry Olympia
23 Φεβρουαρίου 2022 / 09:44

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ. Ρυμουλκούμενο, με ταχύτητα μόλις 3 κόμβων, φθάνει σήμερα στο λιμάνι του Πλατυγιαλίου Αιτωλοακαρνανίας το «Euroferry Olympia»

Ρυμουλκούμενο, με ταχύτητα μόλις 3 κόμβων, φθάνει σήμερα στο λιμάνι του Πλατυγιαλίου Αιτωλοακαρνανίας το «Euroferry Olympia» φθάνει σήμερα το Euroferry Olympia, όπου θα ελλιμενιστεί και σύντομα θα ξεκινήσουν ξανά οι έρευνες από πυροσβεστες της ΕΜΑΚ, για τους 10 ανθρώπους που εξακολουθούν να αγνοούνται.

Με χθεσινή του ανακοίνωση το υπουργείο Ναυτιλίας, σημείωσε ότι η μεταφορά του πλοίου σε ασφαλή λιμένα κρίθηκε ότι ήταν η μόνη ενδεδειγμένη λύση, καθώς η Πυροσβεστική ενημέρωσε ότι έχουν εξαντληθεί οι επιχειρησιακές δυνατότητες έρευνας και διάσωσης στη θέση που είχε, ανοιχτά της Κέρκυρας.

Μήνυση και αγωγή κατά της πλοιοκτήτριας εταιρείας

Στο μεταξύ αγωγή και μήνυση κατά της πλοιοκτήτριας εταιρείας του Euroferry Olympia κατέθεσε η οικογένεια του Βαγγέλη Μαλεσιάδα, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της φωτιάς στο πλοίο. H οικογένεια του νεκρού έδωσε εντολή στον δικηγόρο Γιάννη Μαρακάκη να καταθέσει αγωγή και μήνυση κατά της πλοιοκτήτριας εταιρείας και των λοιπών υπευθύνων της ιταλικής εταιρείας.