Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σπύρου: «Κακόπιστες και ψευδείς οι αναφορές Γαλιατσάτου στο πρόσωπό μου»

Σπύρος Σπύρου
18 Φεβρουαρίου 2022 / 16:29

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από πρόσφατη δήλωση του κ. Θόδωρου Γαλιατσάτου σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το θέμα της δεύτερης φάσης του έργου κατασκευής του τουριστικού καταφυγίου στο “Καφέ Γυαλί”,

στην οποία αναφέρεται κακόπιστα στο πρόσωπο του επικεφαλής της παράταξης “Ιόνιος Συμμαχία” Σπύρου Σπύρου, ο τελευταίος προέβη στην ακόλουθη δήλωση επισημαίνοντας ότι απρόκλητα και ψευδώς ο επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ αναφέρεται στον ίδιο.

Ειδικότερα: 
           
«Ο κ. Γαλιατσάτος για άλλη μια φορά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον μεγαλύτερο του αντίπαλο που δεν είναι άλλος από τον κακό του εαυτό. Γνωρίζει καλά ότι ό,τι έχει εκτελεστεί μέχρι σήμερα στο έργο της κατασκευής μαρίνας τουριστικών σκαφών στο “Καφέ Γυαλί”, όπως εξάλλου και στην απέναντι προβλήτα των κρουαζιεροπλοίων, είναι έργα που αφορούν την δική μας περίοδο.

Η κοινωνία της Κέρκυρας γνωρίζει τα έργα αυτά και κυρίως με ποια περιφερειακή αρχή είναι συνδεδεμένα. Να του θυμίσω επίσης ότι ο ίδιος, φεύγοντας από την Περιφέρεια, δεν άφησε πίσω του να εκτελείται κανένα νέο μεγάλο έργο σε όλα τα Ιόνια νησιά. Ας ψάξει λοιπόν να βρει άλλον τρόπο προκειμένου να βρίσκεται επικοινωνιακά στην επικαιρότητα».