Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τις συνέπειες της ακατάλληλης στέγης «πληρώνουν» τα οχήματα του ΕΚΑΒ

EKAB
04 Nov 2021 / 08:24

ΚΕΡΚΥΡΑ. Άλυτο παραμένει το πρόβλημα κατάλληλου χώρου στέγασης του ΕΚΑΒ Κέρκυρας, που εδρεύει στην περιοχή της Πλατυτέρας

στην οδό Ευαγ. Ναπολέοντος, που οδηγεί στο Μαντούκι. Όπως έχει πολλές φορές τονιστεί από το Σωματείο Εργαζομένων τα ασθενοφόρα, υποχρεωτικά σταθμεύουν στον στενό δρόμο, εκτεθειμένα στους περαστικούς ή  στους κακόβουλους. 

Στη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος του σωματείου Χρήστος Κυπριώτης, φαίνονται οι συνέπειες της έλλειψης κατάλληλου χώρου για το ΕΚΑΒ.

Τις προηγούμενες μέρες το ασθενοφόρο βρέθηκε τρακαρισμένο, ενώ το τελευταίο περιστατικό δείxνει τις ...καλλιτεχνικές ανησυχίες των ατόμων που ξεσπούν με σπρέι σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια στην πόλη της Κέρκυρας. 

Το πρόβλημα γίνεται ακόμα πιο σοβαρό, αν λάβει κανείς υπόψη ότι τις περισσότερες φορές τα ασθενοφόρα μεταφέρονται σε συνεργεία των Ιωαννίνων(!) αποδυναμώνοντας ακόμα περισσότερο την υπηρεσία της Κέρκυρας. 

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του το Σωματείο αναφέρει: Το άλυτο και εγκατεστημένο πρόβλημα της ακατάλληλης στέγασης του ΕΚΑΒ Κερκύρας δίνει ακόμα μια φόρα το έναυσμα στους ανήσυχους συμπολίτες μας να εκφράσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες δυστυχώς επάνω στα ασθενοφόρα οχήματα της υπηρεσίας μας και η μη εύρεση κατάλληλου χώρου στέγασης να γίνεται ορμητήριο ορέξεων και κακόβουλων προθέσεων εναντία στα οχήματα που καλούνται να υπερασπιστούν τις ζωές των συμπολιτών μας...

Σήμερα αυτό χθες σοβαρές ζημίες από πρόσκρουση οχημάτων επάνω στα ασθενοφόρα αύριο τι;