Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πλασκασοβίτης: Ο Λέσσης να δώσει εντός 24ωρών όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του

ΠΛΑΣΚΑΣΟΒΙΤΗΣ
10 Αυγούστου 2021 / 12:19

Σε διαφορετική περίπτωση θα καταθέσω μήνυση για ψευδή στοιχεία κατά του Δημάρχου Νότιας Κέρκυρας, λεει ο κ.Πλασκασοβίτης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Να απαντήσει δημόσια καλεί τον Δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας Κώστα Λέσση ο πρώην Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Οργάνωσης Κωνσταντίνος Πλασκασοβίτης και να δώσει εντός 24 ωρών όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι χρησιμοποίησε το πολιτικό του αξίωμα για προώθηση των προσωπικών του επιδιώξεων και της προσωπικής πολιτικής του ύπαρξης.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή ο κ.Λέσσης με δελτίο Τύπου ενημέρωνε ότι ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Πλασκασοβίτης διαγράφεται από μέλος του συνδυασμού της πλειοψηφίας «Ενωτική Κίνηση Νότιας Κέρκυρας». "Συνεπακόλουθα, ο ίδιος δημοτικός σύμβουλος παύεται από Αντιδήμαρχος Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας καθώς δεν χαίρει πλέον της εμπιστοσύνης του Δημάρχου", επισημαίνονταν στο δελτίο Τύπου.

Ωστόσο οι συνεντεύξεις του δημάρχου στα τοπικά κανάλια πυροδότησαν την ένταση μεταξύ των δυο. Σε γραπτή δήλωσή του προς το "enimerosi.com" ο κ.Πλασκασοβίτης αναφέρει:

"Προκαλώ τον Δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας κ. Λέσση να απαντήσει δημόσια και να δώσει εντός 24 ωρών όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι εγώ ως Αντιδήμαρχος χρησιμοποίησα το πολιτικό μου αξίωμα για προώθηση των προσωπικών μου επιδιώξεων και της προσωπικής πολιτικής μου ύπαρξης. Σε διαφορετική περίπτωση θα καταθέσω μήνυση για ψευδή στοιχεία κατά του Δημάρχου Νότιας Κέρκυρας. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Επίσης αυτό που με θλίβει είναι το γεγονός ότι ενω έχω ζητήσει δημόσιο διάλογο με το Δήμαρχο δεν έχει γίνει. Χθες τα δύο τοπικά κανάλια της Κέρκυρας έβγαλαν το Δήμαρχο και εγώ δεν ενημερώθηκα. Γνωρίζει ο Δήμαρχος ότι εργάζομαι μέχρι αργά στο γραφείο μου. Θα μιλήσω με τα τοπικά κανάλια να δω τι κατέθεσε και θα απαντήσω πλέον δημόσια".