Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υπό κατάληψη οι ημιτελείς Εργατικές Κατοικίες Αγ. Ιωάννη

Εργατικές κατοικίες Αγ. Ιωάννη
19 Οκτωβρίου 2016 / 15:47

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην ημερομηνία συμπλήρωσης έξι ετών άκαρπης αναμονής, οι δικαιούχοι των εργατικών κατοικιών Αγίου Ιωάννη, προχώρησαν σήμερα σε συμβολική κατάληψη των σπιτιών τους.

Μετά τη σημερινή τους συγκέντρωση, αποφάσισαν να μπουν στα διαμερίσματα και έχουν ήδη στήσει τα «σπιτικά τους» αν και η ολοκλήρωση της κατασκευής και η παράδοση δεν προβλέπεται στο άμεσο μέλλον.
Κουβάλησαν ράντζα, στρώματα, κουβέρτες και ήδη πρώτης ανάγκης και δηλώνουν ότι θα μείνουν μέσα μέχρι να βρεθεί λύση, έστω και προσωρινή, στο πρόβλημα της αποχέτευσης, η κατασκευή της οποίας θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο χρόνια.
Όπως είπε στο enimerosi.com η εκπρόσωπος του συλλόγου Ανδριάνα Κοσκινά, σε αυτή τους τη διαμαρτυρία, δεν έχει παρουσιαστεί κανένας από τους αρμόδιους πολιτικούς ή τεχνικούς φορείς. Ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Παυλίδης, ο οποίος επικοινώνησε με το Σύλλογο, τους ενημέρωσε για τη σύσκεψη με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου την Παρασκευή, στην οποία πρόκειται να συζητηθεί το θέμα της επικαιροποίησης της μελέτης του έργου της αποχέτευσης. 

Δείτε το φωτορεπορτάζ