Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Onirama unplugged και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, στην Ώρα της Γης από τον Δήμο Κ. Κέρκυρας

Onirama
26 Μαρτίου 2021 / 11:27
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Tο Σάββατο, 27 Μαρτίου, την Ώρα της γης, μια πολύ ωραία έκπληξη! Στις 20:30 σβήνουμε τα φώτα και μπαίνοντας στο https://www.wwf.gr/earth_hour/ μπορείτε να παρακολουθήσετε μια μεγάλη μουσική γιορτή!

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων ανταποκρινόμενο σε κάλεσμα της WWF κάνει γνωστό ότι το Σάββατο, 27 Μαρτίου, την Ώρα της γης, η WWF έχει ετοιμάσει μια πολύ ωραία έκπληξη!
Στις 20:30 σβήνουμε τα φώτα και μπαίνοντας στο https://www.wwf.gr/earth_hour/
μπορείτε να παρακολουθήσετε μια μεγάλη μουσική γιορτή!
 
Οι ONIRAMA, έχουν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό unplugged μουσικό πρόγραμμα, και σβήνοντας τα φώτα τραγουδούν και στέλνουν το δικό τους μήνυμα για μια νέα αρχή.
 
Οι Picos Apicos & The Pina Coladas επιλέγουν δύο επιτυχίες τους και τραγουδούν, υπό συνθήκες καραντίνας, αποκλειστικά για την Ώρα της Γης. Η μουσικός Μαρία Παπαγεωργίου και η βοκαλίστρια Αγγελική Τουμπανάκη ενισχύουν την πρωτοβουλία με δύο ανέκδοτα τραγούδια τους.
Η φετινή Ώρα της Γης είναι μια ευκαιρία να ενώσουμε τις φωνές μας και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα για την προστασία της φύσης και για την ανάγκη να στραφούμε, ατομικά και συλλογικά, σε πιο βιώσιμες επιλογές.
 
Ήδη, χιλιάδες πολίτες στην Ελλάδα έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στην Ώρα της Γης, ενώ δεκάδες φορείς έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας να σβήσουν τα φώτα για μία ώρα και να στείλουν το δικό τους μήνυμα. Στην πρωτοβουλία θα συμμετάσχουν φέτος η Ακρόπολη, ο Λευκός Πύργος, η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, το Μέγαρο Μουσικής, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, το Ρωμαϊκό Ωδείο στην Πάτρα, το Κάστρο Μονεμβασιάς, το Κάστρο Άμφισσας, καθώς και πολλοί ακόμα δήμοι ανά τη χώρα.  Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του WWF θα συμμετάσχει κλείνοντας τα φώτα σε κεντρικά δημοτικά κτήρια.
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.