Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κλειστό μέχρι την Παρασκευή το Κ.Ε.Π. στην παλιά Νομαρχία

Κ.Ε.Π.
30 Nov 2020 / 09:51

Παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας της κεντρικής υπηρεσίας Κ.Ε.Π του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, στο κτήριο της παλιάς Νομαρχίας

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΝΤΡ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ).  Στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας οριοθετείται πλέον χρονικά η επαναλειτουργία του Κ.Ε.Π. του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων στο ισόγειο του κτηρίου της Π.Ε. Κέρκυρας (παλιά Νομαρχία), το οποίο παραμένει κλειστό λόγω επιβεβαίωσης κρούσματος Covid19 σε υπάλληλο.

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών παρέμεινε κλειστό καθ' όλη την περασμένη εβδομάδα κι ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί διήμερη παύση της λειτουργίας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δ/νσης Κ.Ε.Π. Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων έχει ως εξής:

«Σας γνωρίζουμε ότι παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας της κεντρικής υπηρεσίας Κ.Ε.Π του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων (ισόγειο πρώην Νομαρχίας) λόγω της εμφάνισης κρούσματος covid-19. Ως εκ τούτου, δε θα εξυπηρετείται το κοινό ως την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου.

Από την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, τα Κ.Ε.Π. θα λειτουργήσουν  κανονικά.

Για τα προγραμματισμένα ραντεβού για έκδοση πιστοποιητικών δημοτολογίου, ληξιαρχείου, ποινικού μητρώου, ΟΑΕΔ κ.τ.λ. οι πολίτες θα πρέπει να απευθύνονται στις αρμόδιες υπηρεσίες ή στα Κ.Ε.Π των άλλων Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου μας».